Aktywne Wpisy

Uuroboros +8
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

Knaga_powrot +1
Dzień 3
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera

#lodz #gay
źródło: 1000026289
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Sandrinia: a co, robiłaś wywiad z Norwegami czy Duńczykami?
- jedni wywieszają jakieś kolorowe flagi jakby miało to cokolwiek zmienić na świece
- drudzy zrywają te flagi jakby ich atakowały i im ten świat obrzydzały
Obie strony to debile, jednym w dupie się przewraca, drudzy nie mają szacunku do cudzej własności (dlatego ci są 2% gorsi). Zamykam temat.
@Gluptaki: flagi nie, osoby reprezentujące tę flagę już tak choćby na marszach kiedy chodzą półnago, nierzadko z dziećmi, które potem to oglądają i uważają, że nie są chłopcem ani dziewczynką, tylko onujenu.
Gdybyście nie wciskali na każdym kroku swojej
@ostulemijo: to nie jest urząd
@camelinthejungle: Wszyscy pamiętamy, jak PiS chciał te związki załatwić w 2004 roku, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@PumpkinBill: Normalizowanie aż do stopnia chwalenia się zaburzeniami czy odchyleniami nie ma nic wspólnego z tolerancją.
@szarotka_gorska: Płatek śniegu nie mogący znieść tego, że ludzie mają inne poglądy wrzuca ich na czarnolisto tylko z powodu ich poglądów i nazywa płatkami śniegu xD