Aktywne Wpisy
schwarzstork +31
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ

Lolenson1888 +149
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz

#lodz #gay
źródło: 1000026289
Pobierz@bonusickK: powiedział chłop żyjący w kraju, gdzie okno Overtona jest tak bardzo w prawo, że PO jest uważane za lewactwo i ma na profilowym zdjęcie młodego Adolfa Hitlera
tak w ogóle przeproś matkę i wszystkich Polaków, prawica jak zwykle najbardziej antypolska co widać po profilowym
źródło: obraz_2025-06-07_121736082
Pobierz@Sandrinia:
myślę, że tam "nikomu nie przeszkadza" bo jakby wypowiedział się że przeszkadza, to by natychmiast wyleciał z roboty i został okrzyknięty faszystą, homofobem i cośtam jeszcze...
Wraz z promocją lgbt postepuje likwidacja wolności słowa...
źródło: 1000010473
Pobierz@PumpkinBill: to ty w 100% xD
@Supertunia: trzeba było nie przychodzić XD
źródło: BlP6StFCQAAmgU7
PobierzDokładnie, symbol chrześcijaństwa to symbol części naszej zachodniej kultury, tęczowe patałachy wymuszające wszędzie i na wszystkich akceptację
To sobie zawieś u siebie na balkonie. Wprawdzie jest to symbol coraz bardziej powiązany z ludźmi których kręcą małe dzieci ale może Ci to nie przeszkadza. To jest uniwersytet a nie Twój prywatny folwark.
To nie jest tolerancja tylko wpychanie na siłę poglądów mniejszości, odbieranie wolności, promowanie szkodliwych rzeczy i to jeszcze na budynku uniwersytetu. To jest skandal.
Jakbym wywiesił flagę nazistów ze swastyka to też byłoby dla ciebie ok?