Aktywne Wpisy

arsamakov +495
chwalenie się trzeźwością bo kiedyś się nie potrafiło z umiarem wypić i jeszcze próby umoralniania innych, to jakaś wyższa metafizyka. wam to ten a-----l chyba wypłukał szare komórki #alkoholizm

Aqua_Tofana +1619
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
#pytaniedoeksperta
Zapraszam do plusowania.
#pytaniedoeksperta
#wykop #nieruchomosci
źródło: obraz
Pobierzjakbys wszedl do kolchozu na produkcje i przekonywal niewolnikow dlaczego trzeba podniesc minimalna to bys byl tak samo "wartosciowy" XD
Żadnej władzy nie jest na rękę, aby ludzie się jednoczyli. Więc administracja pozwoliła na publikacje treści patologicznych, żeby poziom sukcesywnie spadał, a użytkownicy, którzy mają jakąś wiedzę, doświadczenie i coś mądrego do powiedzenia - żeby usunęli
@Kieranz: wartościowy XD
Człowiek, który większość swoich wpisów usunął, bo albo nie dostał plusów, ale ktoś mu wyjaśnił, że p------i bzdury XD
Kupiłem za 7k/m2 w Krakowie. Dobry zrobiłem biznes? Wg micka nie, lepiej abym płacił za wynajem wiecej niż place raty kredytu.
Mick jest populistą ktory banuje tych co wytykają mu błędy i chcą polemizować.
Jak widać to sie świetnie sprzedaje.
Szkoda mi jego wyznawców bo facet robi wiele złego dla poklaksku
Dzieci oceniające subiektywnie według swoich upodobań co jest zgodne z netykietą, a co nie jest.
Nawet mimo udowadniania przez użytkowników, jak błędne wiele razy były decyzje odnośnie bana danych użytkowników, szli w zaparte i trzymali się swojego zdania.
No ale czego wymagać od takiego właściciela co robi wywiad z byłym gangusem, który zniszczył ludzie wielu osobom i jeszcze określa to mianem „dowiedzenia się o
@Kieranz: oplułem monitor
Żałuję, że nie zrobiłem przejścia na twittera od samego początku 😆
źródło: {6CF7BA79-D20A-434C-AD1D-98C9BDE9325C}
Pobierz