Aktywne Wpisy

DomBrataAlberta +45
Na wykopie oczywiwci najwybitniejsi specjaliście twierdzą, że nie ma sensu próbować ratować dziecka bo to tylko eksperymentalny lek. Najlepiej po prostu dać zdechnąć, albo jeszcze lepiej, dobić. Zazdroszczę waszym przyszłym dzieciom. A nie, przecież tu 80% społeczności nie zamieniło nawet 3 zdań z kobietą.
#latwogang
#latwogang

ChlopoRobotnik2137 +117
Siedzę se w majtach i podkoszulce owinięty kurtką i robię pranie . Koszt to $2.75 plus suszenie $0.25 za 8 minut . Jest tu umywalka więc chętnie bym się przemył ale za dużo ludzi i kamery są ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zlomkiemprzezswiat #opierunek
#zlomkiemprzezswiat #opierunek
źródło: image_picker_96CF1EE0-3920-4E16-AD2B-E0432AA3CF85-18008-0000024F685C47A4
Pobierz

#wykop #nieruchomosci
źródło: obraz
Pobierzjakbys wszedl do kolchozu na produkcje i przekonywal niewolnikow dlaczego trzeba podniesc minimalna to bys byl tak samo "wartosciowy" XD
Żadnej władzy nie jest na rękę, aby ludzie się jednoczyli. Więc administracja pozwoliła na publikacje treści patologicznych, żeby poziom sukcesywnie spadał, a użytkownicy, którzy mają jakąś wiedzę, doświadczenie i coś mądrego do powiedzenia - żeby usunęli
@Kieranz: wartościowy XD
Człowiek, który większość swoich wpisów usunął, bo albo nie dostał plusów, ale ktoś mu wyjaśnił, że p------i bzdury XD
Kupiłem za 7k/m2 w Krakowie. Dobry zrobiłem biznes? Wg micka nie, lepiej abym płacił za wynajem wiecej niż place raty kredytu.
Mick jest populistą ktory banuje tych co wytykają mu błędy i chcą polemizować.
Jak widać to sie świetnie sprzedaje.
Szkoda mi jego wyznawców bo facet robi wiele złego dla poklaksku
@Kieranz: oplułem monitor
Żałuję, że nie zrobiłem przejścia na twittera od samego początku 😆
źródło: {6CF7BA79-D20A-434C-AD1D-98C9BDE9325C}
Pobierz