Aktywne Wpisy

Twoja_tata +67
21 lat xDDDDDD
źródło: 63027547_4660773_6d35c6fccca0faa7320b1e6e359a54d6_wm
Pobierz
lajsta77 +3
Ale mi się spodobała ta #gitaraelektryczna dziś w sklepie, jutro zamknięte al jak mi nie przejdzie to możliwe że w piątek ją ogram i wezmę :).
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_7809
Pobierz

#wykop #nieruchomosci
źródło: obraz
Pobierzjakbys wszedl do kolchozu na produkcje i przekonywal niewolnikow dlaczego trzeba podniesc minimalna to bys byl tak samo "wartosciowy" XD
Żadnej władzy nie jest na rękę, aby ludzie się jednoczyli. Więc administracja pozwoliła na publikacje treści patologicznych, żeby poziom sukcesywnie spadał, a użytkownicy, którzy mają jakąś wiedzę, doświadczenie i coś mądrego do powiedzenia - żeby usunęli
@Kieranz: wartościowy XD
Człowiek, który większość swoich wpisów usunął, bo albo nie dostał plusów, ale ktoś mu wyjaśnił, że p------i bzdury XD
Kupiłem za 7k/m2 w Krakowie. Dobry zrobiłem biznes? Wg micka nie, lepiej abym płacił za wynajem wiecej niż place raty kredytu.
Mick jest populistą ktory banuje tych co wytykają mu błędy i chcą polemizować.
Jak widać to sie świetnie sprzedaje.
Szkoda mi jego wyznawców bo facet robi wiele złego dla poklaksku
@Kieranz: oplułem monitor
Żałuję, że nie zrobiłem przejścia na twittera od samego początku 😆
źródło: {6CF7BA79-D20A-434C-AD1D-98C9BDE9325C}
Pobierz