Wpis z mikrobloga

To już jest typowy cykl wykopu - jest ktoś wartościowy na tym g-portalu, to trzeba go pognębić (ze strony moderacji), żeby się stąd wyniósł. I finalnie wychodzi na tym lepiej xD
#wykop #nieruchomosci
Kieranz - To już jest typowy cykl wykopu - jest ktoś wartościowy na tym g-portalu, to...

źródło: obraz

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1049
@Kieranz: wykop traktują jak trampolinę do konta na twitterze. Literalnie emigracja. 5 lat studiów w Polsce (wykop), a potem jedziesz do pracy za granicę (twitter/x)
  • Odpowiedz
@Kieranz: micki to nie jest wartosciowy uzytkownik, tylko robiacy zasiegi. z nim nie ma dyskusji merytorycznej zadnej to jest gawędziarz - populista ktory ma zasiegi bo gada to co ludzie chca uslyszec

jakbys wszedl do kolchozu na produkcje i przekonywal niewolnikow dlaczego trzeba podniesc minimalna to bys byl tak samo "wartosciowy" XD
  • Odpowiedz
@Kieranz: Wykop został zaorany przez właścicieli, ponieważ jest niewygodny. Dużo afer wyszło na światło dzienne właśnie dzięki wykopowi. Sam Majtczak nie zostałby nigdy sprowadzony do kraju, gdyby nie to jak ta sprawa została nagłośniona.
Żadnej władzy nie jest na rękę, aby ludzie się jednoczyli. Więc administracja pozwoliła na publikacje treści patologicznych, żeby poziom sukcesywnie spadał, a użytkownicy, którzy mają jakąś wiedzę, doświadczenie i coś mądrego do powiedzenia - żeby usunęli
  • Odpowiedz
@Kieranz Gdybym słucham micka to bym lqta temu nie kupil mieszkania bo bym czekał na obniżki.
Kupiłem za 7k/m2 w Krakowie. Dobry zrobiłem biznes? Wg micka nie, lepiej abym płacił za wynajem wiecej niż place raty kredytu.

Mick jest populistą ktory banuje tych co wytykają mu błędy i chcą polemizować.
Jak widać to sie świetnie sprzedaje.

Szkoda mi jego wyznawców bo facet robi wiele złego dla poklaksku
  • Odpowiedz
Moderacja tego portalu to największa wada tego portalu.
Dzieci oceniające subiektywnie według swoich upodobań co jest zgodne z netykietą, a co nie jest.
Nawet mimo udowadniania przez użytkowników, jak błędne wiele razy były decyzje odnośnie bana danych użytkowników, szli w zaparte i trzymali się swojego zdania.

No ale czego wymagać od takiego właściciela co robi wywiad z byłym gangusem, który zniszczył ludzie wielu osobom i jeszcze określa to mianem „dowiedzenia się o
  • Odpowiedz