Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +616
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz
JakDorobic_com +138
Ostateczne #rozdajo z okazji Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: rozdajo 28.11
Pobierz

#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy
źródło: bf9c688f2ba8e3cd9ee6a9d6657f0fc339251b079509a0998bf3d65781accd66
Pobierz@donatien-de-sade: XD masz 15 lat? Awansują ci co najgłośniej krzyczą, a pciembi0rcami zostają ci co najlepiej kradną
@jacekparowka mam 38. Kiedy pracowałem na etacie awansowałem na kierownika działu, niedługo potem stwierdziłem, że sam mogę być sobie szefem i ciężką pracą znowu rozwinąłem swoją firmę. Gdybym myślał tak jak ty to pewnie dalej siedziałbym na etacie na niskim stanowisku.
co ci zrobili pciemniorcy i czemu nie możesz kraść?
Mam nadzieję, że w ramach protestu nigdy nie przepracowałeś minuty, oraz nie kupiłeś nic od pciembiorcy.
Wiesz, że pisząc na wykopie wspierasz swojego
@donatien-de-sade: wstawaj częściej, pracuj ciężej, mrucz głośniej, na bank polski pracodawca/korpo cię doceni ( ͡° ͜ʖ ͡°) jedna z moich ulubionych bajek w które wierzyłem w wieku nastu lat
@jacekparowka: Potwierdzam. W każdej robocie gdzie robiłem naprawdę dużo i dobrze moje miejsce zajmowałą jakaś karyna co lubiła siedzieć pod stołem albo jakiś oskar który najwięcej sie udzielał na "integracjach" zamiast w firmie.
Ale fakt - trzeba trafić do dobrej firmy z miejscem na awanse. Najlepsze jest korpo, gdzie kultura pracy wyzsza.
W polskim januszeksie faktycznie sensu brak - pracujac ciezej fundujemy szefowi lepsze auto czy kolejnego nierucha.