masz 15 lat? Awansują ci co najgłośniej krzyczą, a pciembi0rcami zostają ci co najlepiej kradną
@jacekparowka mam 38. Kiedy pracowałem na etacie awansowałem na kierownika działu, niedługo potem stwierdziłem, że sam mogę być sobie szefem i ciężką pracą znowu rozwinąłem swoją firmę. Gdybym myślał tak jak ty to pewnie dalej siedziałbym na etacie na niskim stanowisku.
Awansują ci co najgłośniej krzyczą, a pciembi0rcami zostają ci co najlepiej kradną
co ci zrobili pciemniorcy i czemu nie możesz kraść? Mam nadzieję, że w ramach protestu nigdy nie przepracowałeś minuty, oraz nie kupiłeś nic od pciembiorcy. Wiesz, że pisząc na wykopie wspierasz swojego
nie chcę ci psuć bańki ale to ambitni ludzie awansują lub zostają przedsiębiorcami a ci 10% najczęściej bezrobotni i bez awansów XD
@donatien-de-sade: wstawaj częściej, pracuj ciężej, mrucz głośniej, na bank polski pracodawca/korpo cię doceni ( ͡°͜ʖ͡°) jedna z moich ulubionych bajek w które wierzyłem w wieku nastu lat
XD masz 15 lat? Awansują ci co najgłośniej krzyczą, a pciembi0rcami zostają ci co najlepiej kradną
@jacekparowka: Potwierdzam. W każdej robocie gdzie robiłem naprawdę dużo i dobrze moje miejsce zajmowałą jakaś karyna co lubiła siedzieć pod stołem albo jakiś oskar który najwięcej sie udzielał na "integracjach" zamiast w firmie.
@jacekparowka: dokładnie nie dawaj 100% swojej energii jeśli nie jest to twoja firma, jak firma będzie miała gorszy okres tobą też nikt się nie przejmie i polecisz, zakute łby npcty nie potrafią tego zrozumieć 7 brutto i się cieszą xD
@jacekparowka: nie kradną, tylko mają olej w głowie i nie chcą być wysłannikami systemu, o to kombinatorzy którzy chcą być wolni a nie pytać się pana czy może urlop wziąć jak się trafiło akurat w promocji all inclusive
@jacekparowka no mi sie jakoś udalo i pare razy awansowalem w zyciu :) Ale fakt - trzeba trafić do dobrej firmy z miejscem na awanse. Najlepsze jest korpo, gdzie kultura pracy wyzsza. W polskim januszeksie faktycznie sensu brak - pracujac ciezej fundujemy szefowi lepsze auto czy kolejnego nierucha.
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy
źródło: bf9c688f2ba8e3cd9ee6a9d6657f0fc339251b079509a0998bf3d65781accd66
Pobierz@donatien-de-sade: XD masz 15 lat? Awansują ci co najgłośniej krzyczą, a pciembi0rcami zostają ci co najlepiej kradną
@jacekparowka mam 38. Kiedy pracowałem na etacie awansowałem na kierownika działu, niedługo potem stwierdziłem, że sam mogę być sobie szefem i ciężką pracą znowu rozwinąłem swoją firmę. Gdybym myślał tak jak ty to pewnie dalej siedziałbym na etacie na niskim stanowisku.
co ci zrobili pciemniorcy i czemu nie możesz kraść?
Mam nadzieję, że w ramach protestu nigdy nie przepracowałeś minuty, oraz nie kupiłeś nic od pciembiorcy.
Wiesz, że pisząc na wykopie wspierasz swojego
@donatien-de-sade: wstawaj częściej, pracuj ciężej, mrucz głośniej, na bank polski pracodawca/korpo cię doceni ( ͡° ͜ʖ ͡°) jedna z moich ulubionych bajek w które wierzyłem w wieku nastu lat
@jacekparowka: Potwierdzam. W każdej robocie gdzie robiłem naprawdę dużo i dobrze moje miejsce zajmowałą jakaś karyna co lubiła siedzieć pod stołem albo jakiś oskar który najwięcej sie udzielał na "integracjach" zamiast w firmie.
Ale fakt - trzeba trafić do dobrej firmy z miejscem na awanse. Najlepsze jest korpo, gdzie kultura pracy wyzsza.
W polskim januszeksie faktycznie sensu brak - pracujac ciezej fundujemy szefowi lepsze auto czy kolejnego nierucha.