Aktywne Wpisy

Nighthuntero +65
Co w końcu tym gejowym miesiącem, jest, nie ma? Wygląda na to, że moda na lgbt się skończyła
#programista15k #pracait #korposwiat
#programista15k #pracait #korposwiat
źródło: image
Pobierz
sqrvol +6
Nie boicie sie o swoje długoterminowe inwestycje na GPW z powodu przyszłych rządów populistów i to do czego mogą doprowadzić w ciągu 20-30 lat?
Ja się trochę zaczynam cykać i chyba ograniczę gpw do spółek które rozwijają się poza Polską.
#gielda
Ja się trochę zaczynam cykać i chyba ograniczę gpw do spółek które rozwijają się poza Polską.
#gielda

źródło: temp_file539927483923289088
Pobierzźródło: mikr2
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
..
COŚ PEDZIOŁ? TRZASKOSKI? Gorszy sort, fur deutschland, pederaści, antypolacy, wypisanie się z bycia Polakami. To już jest ok xD
Skoro wiejskie bydło wybrało sobie pisowskiego gangusa, nie widzę powodów, aby realizować jakiekolwiek postulaty czy reformy, które miałyby poprawić życie tych odpadów.
urodziłem się wieśniakiem,
jestem z miejscowości poPGRowskiej.
Zaprawdę powiadam wam, j---ć wieśniaków
nie wszystkich, niektórzy wychodzą na ludzi jak ja :D
@EissIckedouw: A co tu jest trudnego do pojęcia? Zwyczajnie j------h wieśniaków bez szkoły jest więcej XD No ale dla takiego głąba jak ty to faktycznie trzeba chyba zrobić
@naczarak: z ludzi na zwierzęta sączące jad, możesz być z siebie dumny xD w sumie szybki look na profil, jesteś tak naprawdę śmierdzącym trollem i nic więcej.