Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Defined: robole to największe przygłupy akurat wiem to bo sam jestem robolem i wielu z nich głosowało na mentzena a robili to dlatego bo hehe tiktoczek i filmiki xD
  • Odpowiedz
@AaronNoseberg: no ale przecież sama prawda. Jak się chciało wielce dobra Polski to trzeba było tak w 1 turze głosować żeby przeciwnikiem Trzaskowskiego był ktoś z jakims poziomem. Ba trzeba było tak głosować żeby w 2 turze spotkało się dwoch reformatorów i antysystemowcow. Nie ma żadnych tłumaczeń na postać Nawrockiego poza brakiem rozumu, honoru, godności czy jakiejkolwiek klasy i szacunku do urzędu prezydenta. I chłopie możesz mnie to jechać do
  • Odpowiedz
@Defined: to jest dysonans poznawczy, mają te wszystkie tytuły magistrów wyższej szkoły zarządzania polem namiotowym a i tak decydują o ich przyszłości te, jak to oni mówią, wieśniaki bez szkoły. Nie potrafią tego pojąć i bardzo dobrze, za pięć lat znowu się zdziwią
  • Odpowiedz
@Defined: chlip chlip jak tak można ich obrażać

..

COŚ PEDZIOŁ? TRZASKOSKI? Gorszy sort, fur deutschland, pederaści, antypolacy, wypisanie się z bycia Polakami. To już jest ok xD
  • Odpowiedz
@Defined ta jeśli nazywasz kogoś słabiej wykształconym albo mieszanicem wsi to jest obraża ale jeśli wyzwiesz kogoś zdrajcą, niemieckim podnóżkiem to wszystko jest ok
  • Odpowiedz
@Defined: ale to jest prawda - jedyne co do tych prostych ludzi dociera to granie na emocjach - w tym przypadku tworzenie negatywnych emocji wobec każdego przeciwnika. Tam nie było żadnego argumentu ZA Nawrockim - były same PRZECIWKO Trzaskowskiemu. A to czy poparte faktami? Jakie to ma znaczenie.. "powiedzieli nom żeby głosować na Karola, to żem poszli i zagłosowali".
  • Odpowiedz