Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

problem się zaczyna gdy zwykłe wykopki próbują pomóc kandydatowi i obrażają innych za niego

@Defined: I co myślisz, że wykopki taki wpływ olbrzymi mają na wybory?
  • Odpowiedz
@Defined: No, ale trollownie leciały ostro z obu stron, więc powinno się wyrównać jak już. No i jeśli mówimy o trollach to nie tylko na wykopie ale jak już to prędzej twitter/facebook miałby większy wpływ. I w takim wypadku co ma do tego obrażanie? Ja w tym wypadku rozdzielam trollów od wykopków, bo to trochę inny typ "użytkownika".

reaktywowano dziesiątki kont

To też, ale zawsze są jeszcze miesięczne albo trzymiesięczne
  • Odpowiedz
trollownie KO

@Defined: obie trollownie, obie trollownie poszły w ruch jak już na wykopie. Nie mów, że nie widziałeś tych wszystkich miesięcznych kont. Nie wiem jak na twitterze, ale na fb patrząc po grupie mojego miasta to szły ostro boty z pisu. Z mniejszą odpowiedzią trolli KO.
  • Odpowiedz
  • 1
@Tagnk: zielonka to oczywisty troll. konta pochodzące z wycieków w stylu:
1. kilka lat
2. brak awatara
3. mniej niż 1000 akcji
4. obrażanie kandydata obywatelskiego
to była prawdziwa plaga. Moderacja potwierdziła istnienie i banowanie takowych.
  • Odpowiedz
@Defined: No tak było, ale mówie, że były trolle z obu stron a nie tylko KO.

4. obrażanie kandydata obywatelskiego

Obywatelski. No bardzo. A dwa zdefiniuj "obrażanie".

Były też ledwo miesięczne konta(by nie były zielonkami) bardzo zaangażowane po drugiej stronie politycznej.
  • Odpowiedz
@tired_of_life: to co byś chciał robić tym zdoxxowanym ludziom, grzybie ich spotkał? Na przykład mnie? Bo uważam osobiście, ze trzeba być antypolską świnią, żeby pohańbić urząd Prezydenta RP, wybierając na niego pospolitego kibola.
  • Odpowiedz
@VZee: wszedłbym w dyskusję i sprawdził czy dysponują takim samym kwiecistym językiem jak na wykopie i każdego wyzywają od śmieci, degeneratów itd. jest taki jeden, który rzuca takimi inwektywami i za jakiś czas będę jechał do Katowic, jeszcze tylko zostaje wziąć od niego dokładniejszą lokalizację, chociaż on powinien oberwać z otwartej w ryj za to, że prz okazji obraził moją matkę
  • Odpowiedz
@VZee: tak, z niejednego wyborcy KO i Trzaskowskiego wychodzi patus, a Tobie polecam czasem wyjść na dwór i dotknąć trawy, 20 tys. działań na wykopie w półtora roku to czerwona flaga
  • Odpowiedz