Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chłop 26 lat przeżył bez kontaktu z dziewczynami i #zwiazek. No może w podstawówce jakieś zaczepiały i nawet jakaś pisała SMSy ale ja wtedy wolałem kolegów xD.

Na #tinder czy innym #bumble może i czasem wpadnie jakaś para, ale ciężko się pisze z większością, bo często mimo jakichś niby opisów i zainteresowań okazują się strasznie nudne i właściwie to nie ma o czym gadać. Poza tym nie będę ciągnął, jak nie widzę zainteresowania i to ja muszę ciągnąć rozmowę. A nie jestem zdesperowany by mieć laskę tylko żeby była, wychodzę z założenia, że chciałbym mieć kogoś z kim mam wspólne hobby, można pogadać i żyć po prostu.

No i w końcu ktoś się odzywa na IG, te same zainteresowania, nawet ta sama furka. Trafiło się że się nawet widzieliśmy przy okazji pewnego eventu. I po nim ona często zaczyna rozmowę, odpowiada na relacje i można z nią popisać, do tego odpisuje szybko, a nie jak to bywa na tinderze xD. No sytuacja nowa dla chłopa i nawet miła.

Po czym cyk kosa pod żebro (screen) #przygryw xD.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chłop 26 lat przeżył bez kontaktu z dziewczyn...

źródło: IMG-20250527-215605

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: domyślając się to jeździsz na złoty samochodowe. Macie ta sama furkę. Wiec napisała zajawiona ta sama furka itp a ty już sobie wmawiasz że napisała do ciebie bo chce związku segzu i czego jeszcze
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
perfekcyjny-wizjoner-85:

wychodzę z założenia, że chciałbym mieć kogoś z kim mam wspólne hobby, można pogadać i żyć po prostu.

Po czym cyk kosa pod żebro (screen)

nie jestem zdesperowany
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zrównoważony-badacz-55: @razdwatrzy55 tak, zaczynała kilkukrotnie sama i dało się pogadać. Stąd "wkurzenie", że akurat jak już trafia się ktoś raz na milion lat, to zajęty. W realu tylko się akurat widzieliśmy raz chwilę, po tym zaczęła więcej pisać.

@gorobei nie mówię nie, choć pogadać można, skoro są wspólne tematy. Ja nie jestem zamknięty też na znajomość, po prostu jak wyżej napisałem - no kurna niefart, bo z dziewczynami z aplikacji
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: na tinderze to nie ma co szukać i na tym wyrabiać sobie wyrabiać opinie na temat dziewczyn. A tu akurat nie fart ona chciała tylko znajomości bo te same furki i zajawka a ty myślałes że może coś będzie. Ale spokojnie nie raz jeszcze się inna taka trafi z którą się będzie fajnie gadało. A jak jeździsz na złoty samochodowe to będzie łatwiej tam o poznanie jakiejś fajnej laski.
  • Odpowiedz