Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, mam nietypowe pytanie.

Czy istnieje ktoś, komu można w całości zlecić ogarnięcie wyglądu? Mam na myśli takiego giga stylistę, co ogarnie wszystko od A do Z:

- fryzura pod mordę
- ciuchy pod sylwetkę (ale też żeby to wyglądało, a nie jak typowy IT random)
- perfumy, kosmetyki, dodatki
- ogólny vibe, lookmaxxing, żeby to miało ręce i nogi

Chodzi mi o full serwis – ja przychodzę, ktoś mnie mierzy wzrokiem i mówi: „nosisz to, pachniesz tym, włosy tak, kosmetyki takie, a tych rzeczy nawet nie dotykaj”. I najlepiej jakby od razu dał linki do wszystkiego, co kupić.

Nie chodzi o bieda-opcje z Pepco, ale też nie chcę sprzedawać nerki. Budżet spoko, ale bez szaleństw – coś pomiędzy “influencerka z IG” a “prywatny stylista Lewandowskiego”.

Dodatkowo: jestem na spektrum (ASD), więc priorytet to wygoda i funkcjonalność. Żadne swędzące szmaty, żadnych 10 różnych rodzajów prania. Przez ostatnie lata miałem praktycznie same czarne ubrania, żeby nie sortować i nie myśleć rano. Minimalizm, ale żeby wyglądało.

Da się to w ogóle outsourcować? Może ktoś z Warszawy się takimi rzeczami zajmuje? Albo chociaż zdalnie?

#modameska #fryzjer #styl #lookmaxxing #warszawa #asd #perfumy #kosmetyki #pytanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy istnieje ktoś, komu można w całości zlecić ogarnięcie wyglądu?

@mirko_anonim: Oczywiście, że tak osoby istnieją. Natomiast moim zdaniem w większości przypadków nie ma to absolutnie żadnego sensu ponieważ tak naprawdę ci ludzi sprzedają (i to za dość spore pieniądze) innym po prostu swój gust a nie koniecznie powodują zawsze, że wyglądasz lepiej.
  • Odpowiedz