Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +22
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

diamond-dealer +11
Mmmm biała kiełbasa i papryczki OJJEEEEJUU
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file2242282590903232142
Pobierz

@PomieszanyNarrator: "Dołączył 4 dni temu"
@PomieszanyNarrator:
Nawrocki był na kolanach przed Memcenem "tak, panie doktorze, oczywiście panie doktorze nagle mam dokładnie takie poglądy jak pan, a w zasadzie to ja jestem większym konfederatą". Nawrocki "twardy człowiek" w negocjacjach podpisałby rozbiór Polski w ciemno
Np. ustawa o mowie nienawisci - moze wyborcow bardziej lewicowych, takich co np nie poszli na wybory to zmobilizuje, ale wiekszosc od Mentzena i Brauna go za to skresli.
@PomieszanyNarrator: dokładnie, bo propolskie są tylko kibolskie ustawki i zajebywanie mieszkań starszym panom
@PomieszanyNarrator: wymień jeden antypolski pogląd Trzaskowskiego. Jak wymienisz to wymienię aż trzy antypolskie poglądy Nawrockiego.
@PomieszanyNarrator: antypolskie to są takie wypowiedzi jak twoje, karmiące się pogardą panie tysiac akcji w soedem dni.
Ty zielonka po pierwsze nie masz pojęcia co jest antypolskie, a po drugie to usuń konto
@PomieszanyNarrator:
@aircod: pisowcy głosujący na Mentzena zamiast na Nawrockiego xD xD "zatwardziali" ale "byli" bo aż tacy byli zatwardziali że na Mentzena wolą xD
@PomieszanyNarrator: nom bo to bardzo ważne żeby móc na ulicy krzyczeć "ped**ły pierd##*ne" jakby nie było ważniejszych spraw w kraju przy granicy którego trwa wojna
@bylem_zielonko: To niech sie nimi platforma zajmuje zamiast ustawa o mowie nienawisci.
@PomieszanyNarrator: zajmuje się, ale to ty się tylko skupiasz na tęczowych sprawach i nie widzisz innych rzeczy, bo cię kaczka nastraszyła i tak chodzisz na jego smyczy
@aircod: xD Ta uargumentować kłamstwami jak to że pod elektronie atomową to już wbito łopaty xDDDD
Tak to każdy potrafi, ale Nawrocki miał chociaż trochę godności żeby na każdy argument nie odpowiadać kłamstwem licząc że ludzie tego nie zweryfikują