Wpis z mikrobloga

Jak ktoś twierdzi, że Trzaskowski się nie nadaje na prezydenta to chyba nie ma uszu i oczu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#debata #polityka
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Howea: niestety tak wybrał naród że masz do wyboru takiego Trzaskowskiego lub promotora gangsterskiego życia, człowieka który brał udział w pozbawieniu człowieka niedołężnego mieszkania oraz wspierał alfonsa który maltretował kobiety, ja wiem jak wybiorę mam jeszcze ta godność ludzką by kogoś kto dosłownie krzywdzi ludzi nie wspierać a tym bardziej wybierać na prezydenta gangusa.
  • Odpowiedz
@Howea: Najgorsze jest to, że cała masa ludzi nie ogląda tej debaty, pisiory z gwoździem w głowie nadal będą wierzyć w powycinaną papkę w wiadomości republiki w 5min bez żadnego kontekstu całości, a niektórzy nawet tego nie zobaczą i będą święcie przekonani, że nawrocki to jest gość. A to jeszcze kolejni mają politykę tak w dupie, że głosują na to co im pijany wujek staszek na imprezie rodzinnej powie.
  • Odpowiedz
otwórz oczy i zobacz artykuły jak Trzaskowski próbuje zakazać marszu niepodległości. Otwórz uszy jak w klubie mówi że to miasto jest jego

@SzybkiZwinnyOpalony: Straszne zbrodnie, jak raz zgodnie z prawem nie wydał zgody bo formalności nie dopełniono, a drugi raz jak był na imprezie.

Cóż przy takich zbrodniach jest bycie złodziejem mieszkań, kibolem, branie udział w bójkach.
  • Odpowiedz
Jak ktoś twierdzi, że Trzaskowski się nie nadaje na prezydenta to chyba nie ma uszu i oczu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Howea: a co jak ktoś nie ma uszu i oczu to już nie jest dla was człowiekiem? ( ͡° ͡°)
  • Odpowiedz
@Howea: nadaje się oczywiście, sto razy bardziej niż nawrocki, ale wiem że przyklepie wszystko platformie, wpuści uchodźców, będzie forsował integracje z ue, więc z zagryzionymi zębami zagłosuję na tego ogra nawrockiego xD
  • Odpowiedz
@Howea nie no nie jestem ani za trzaskiem ani nawrockim, trzeba wybrać mniejsze zlo, czyli trzaska. Przynajmniej w unii cos tam podziała rzad tuska. Niestety innych kandydatów nie mamy, a nawrocki bedzie vetował wszystko. To nie jest dobre , przypomne ze dzieki pisowi moj biznes splajtował, i zostalem polakiem na emigracji w uk. Ale spokojnie juz dlugi ogarniete.
  • Odpowiedz
  • 0
@DrTRAPH0USE Lepiej to przemyśl jeszcze. Rola prezydenta to w dużej mierze reprezentowanie nas na arenie międzynarodowej, Batyr będzie pośmiewiskiem a my razem z nim.
  • Odpowiedz
@Dueil_angoisseus: Zero konkretów? Trzaskowski praktycznie w każdej odpowiedzi przytaczał konkretne dane, liczby, mówił na czym należy się skupić, co powinno być priorytetem w kwestiach gospodarczych, społecznych i polityki międzynarodowej xd

W tym czasie batyr czytał z kartki gotowe riposty na odpowiedzi Trzaskowskiego, motał się przy każdym pytaniu, a na koniec z-----ł sobie szczura do nosa XD

I na koniec wyjdziesz taki ty i powiesz "zero konkretów" XD
  • Odpowiedz