Wpis z mikrobloga

Jak ktoś twierdzi, że Trzaskowski się nie nadaje na prezydenta to chyba nie ma uszu i oczu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#debata #polityka
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

On uosabia to jaka chciałabym, żeby była cała Polska ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gdyby nam nie wybito inteligencji to może tak by było, ale chociaż prezydenta moglibyśmy mieć inteligentnego.

@Howea: Ja rozumiem woleć Trzaskowskiego od Nawrockiego, sam wolę, ale ten komentarz to jest peak NPC take xd.
  • Odpowiedz
  • 1
@Pieszczoszek_Czyscioszek No i co, marzy mi się taka Polska ala bonżur. Wszyscy eleganccy, inteligentni, uśmiechnięci :P Jeszcze też Sikorski pasuje do tej wizji. Wszyscy sobie popijają kawusię z mlekiem sojowym, a nie małpki przed robotą. Pomarzyć można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Znaczy ma gadane fakt ale zero konkretów

@Dueil_angoisseus: litości. Co wypowiedź punktował nawrockiemu co zrobił i co chciałby zrobić. To przestępca zarzucał mu, że się tylko przechwala, zamiast samemu powiedzieć coś mądrego. Zaczął od kłamstwa o dostępności psychiatrów i tak przez 2 godziny walił kocopoły. O zielonym ładzie to kilkanaście razy wspomniał, jakby to była wina Trzaskowskiego.

Jak lepiej Trzaskowski ma pokazać, co można zrobić, jak nie mówieniem o tym,
  • Odpowiedz
@Dueil_angoisseus: widziałem to. Jeszcze sporo tam brakuje. Nawrocki skłamał w pierwszym zdaniu debaty o psychiatrii i nic o tym nie ma. O mieszkaniu też kłamał. Zarzucanie kilkukrotnie zielonego ładu trzaskowskiemu to w ogóle nieporozumienie i czyste kłamstwo.
  • Odpowiedz
Jak ktoś twierdzi, że Trzaskowski się nie nadaje na prezydenta

@Howea: noo... nie nadaje się. Ale nadaje się bardziej od Nawrockiego. Obaj są beznadziejni.
  • Odpowiedz
@Filipterka25: A myślisz że by wyszedł na przeciw i powiedział że rozwiązuje, akurat szukanie kruczków i podkładanie argumentów pod tezą jaką się chce. W majstacie prawa a tak jednak nie do końca...
  • Odpowiedz