https://youtu.be/uSuEdw6HAFE?si=oplF1ZdbvsuK99-1 <- wie ktoś gdzie kupić taką kurtkę niedesignerską z futra jak ma ten ziomek na filmiku? Będę wdzięczny za jakiś namiar, bo komentarze pod filmem wyłączone.
@livinlife: widzę, że na etsy możesz szukac są i Buffalo ale wszystko to ciężkie pieniądze. Ale wciąż bym patrzył po Stanach i jakiś sklepach dla myśliwych czy coś na właśnie jakis alaskach
@JonaszSynGrazyny: O panie, cena nie straszna ale ja tylko kurtke bym potrzebował w tym wszystkim, może w 5k eur się zamknę. Estymowałem mniej więcej że to będzie koszt od 5 do 20k.
@livinlife: szukaj na etsy bo od ciula maja jakiś różnych. Jeśli to coś nowego dla ciebie to chyba warto gdzieś poczytać jakiego zwierzaka najlepiej. Myślę, że Reddit bardziej pomoze bo siedzą ludzie z całego świata. Dają znać jak znajdziesz. A w ogóle skąd taki pomysł? Ot zajawka i kij?
Już od jakiegoś czasu myślałem o takiej kurtce zimowej - to jest niezniszczalne, ciepłe i ponadczasowe. No i lepsze to niż popylać w jakiejś kurtce moncler. Jakiś czas temu się rozglądałem za fajnym futrem, ale wszystko co męskie było super-designerskie, a dzis trafiłem na ten film i gdybym zobaczył dziś tą konkretną kurtkę to kliknąłbym kup teraz bez zawahania. Jak coś znajdę dam znaka, no i wielkie dzięki za rady ;)
@livinlife: o ciekawy to pragmatyzm. Wołaj, wołaj jak znajdziesz. W moncler też bym nie śmigał ale jakbyś szukał kiedyś czegoś dziwnego i oryginalnego to polecam Acronym.
#futra #zima #kiciochpyta #modameska
źródło: Screenshot_20250521-225612
PobierzKomentarz usunięty przez autora