Wpis z mikrobloga

@tru21: Skontaktuj się z nami pod numerem 24 24 24 000 lub na pomoc@atthost.pl. Przeanalizujemy warunki przedłużenia Twojej usługi i przedstawimy dostępne opcje dostosowane do Twoich potrzeb.
  • Odpowiedz
@tru21:
Zapraszamy do nas gdyż dajemy więcej niż inni:
- Instalujemy/migrujemy Ci hosting na gotowo - nie musisz się na niczym znać.
- Szybkie strony internetowe wraz ze skanerem bezpieczeństwa którego inni nie mają.
- Lepsza Poczta Email niż gdzie indziej. Będziesz miał w panelu tak opcje jak: opóźnienie wysłania, sticky notes, kolorowanie emaili, blacklistowanie i whitelistowanie nadawców, aktówkę i wiele innych.
- Osobny i dodatkowy FTP 50GB gratis. Abyś mógł zrobić sobie backup
  • Odpowiedz
@tru21: Ja od lat korzystam z MyDevil.net i bardzo polecam. Mają dobre parametry, bez limitów transferu, stron, baz, skrzynek itd. Ceny przejrzyste, wraz z programem lojalnościowym i polecającym. Jak się chce ich o coś zapytać to support ogarnia o co chodzi. Oferują też darmową migrację.

Przechodząc przez mój link polecający (lub wpisując kod 116ZFYBMTP przy zamówieniu) otrzymasz dodatkowe 20% rabatu na usługę: https://www.mydevil.net/pp/116ZFYBMTP

Ten sam właściciel prowadzi również usługę small.pl
  • Odpowiedz
@tru21: Również polecam seohost.pl
Jak się przenosisz od kogoś innego to za darmo przeniosą Ci strony.

• Odpowiedz
@tru21: Hej! Zapoznaj się z naszą ofertą. Korzystając z tego linku otrzymasz 15% rabatu na plan hostingowy NVME.
Pomożemy Tobie w całym procesie migracji.
Wszystkie plany hostingowe oparte na szybkich dyskach NVME.
W każdym z
  • Odpowiedz
@tru21: po komentarzu Atthost widzę, że coś specjalnego dla Ciebie przygotują - Tylko dla Twoich potrzeb, ale gdybyś jednak szukał czegoś innego to zapraszam do nas.

Z tego co mogę zdradzić to jutro wpada promo WordPress M za 25,83 zł - 50 GB (potem 207,87). A jak coś mniejszego to Wizytówka 5GB za 60,27 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz