Aktywne Wpisy

Ibiryd +629
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci

źródło: IMG_7160
Pobierz
pastarri +46
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
#hosting #hostingi #domena #domeny #nazwapl #www
Z kodem WYKOP hosting 30% taniej.
Migracja w cenie usługi.
Zapraszamy do nas gdyż dajemy więcej niż inni:
- Instalujemy/migrujemy Ci hosting na gotowo - nie musisz się na niczym znać.
- Szybkie strony internetowe wraz ze skanerem bezpieczeństwa którego inni nie mają.
- Lepsza Poczta Email niż gdzie indziej. Będziesz miał w panelu tak opcje jak: opóźnienie wysłania, sticky notes, kolorowanie emaili, blacklistowanie i whitelistowanie nadawców, aktówkę i wiele innych.
- Osobny i dodatkowy FTP 50GB gratis. Abyś mógł zrobić sobie backup
Zobacz koniecznie nasza ofertę na stronie - https://seohost.pl/hosting
Z kodem WYKOP2024 zyskasz 35 % na zakup serwera.
Przechodząc przez mój link polecający (lub wpisując kod 116ZFYBMTP przy zamówieniu) otrzymasz dodatkowe 20% rabatu na usługę: https://www.mydevil.net/pp/116ZFYBMTP
Ten sam właściciel prowadzi również usługę small.pl
Z kodem WYKOP rabat -65% na hosting i darmowa rejestracja domeny .PL przy zamówieniu na rok.
Jak się przenosisz od kogoś innego to za darmo przeniosą Ci strony.
Pomożemy Tobie w całym procesie migracji.
Wszystkie plany hostingowe oparte na szybkich dyskach NVME.
W każdym z
Z tego co mogę zdradzić to jutro wpada promo WordPress M za 25,83 zł - 50 GB (potem 207,87). A jak coś mniejszego to Wizytówka 5GB za 60,27 ( ͡° ͜ʖ ͡°)