Aktywne Wpisy

Common_Rail_1337 +487
#wykop #jedzenie #takaprawda
Nie kupujemy sodastream, kupujemy Dafi. Nie wspieramy rzydostwa, wybieramy nasze Polskie.
Nie kupujemy sodastream, kupujemy Dafi. Nie wspieramy rzydostwa, wybieramy nasze Polskie.
źródło: 688486432_1549845620480232_6566094192302546079_n
Pobierz
ATAT-2 +258
Oglądając takie filmy często zachodzę w głowę, jak duże problemy psychiczne / problemy ze sobą / problemy z agresją mają niektórzy na drogach.
Dorosły chłop, dorobił się porsche w leasingu, zapewne ma pracę, rodzinę, męża, dom, obowiązki.
A jednak, wystarczy że ktoś za długo będzie wyprzedzał ciężarówkę lewym pasem i poświęci 10 minut swojego życia na hamowanie przed maską, zajeżdżanie drogi i kilkukrotne próby zablokowania przejazdu na publicznej trasie.
A jak już
Dorosły chłop, dorobił się porsche w leasingu, zapewne ma pracę, rodzinę, męża, dom, obowiązki.
A jednak, wystarczy że ktoś za długo będzie wyprzedzał ciężarówkę lewym pasem i poświęci 10 minut swojego życia na hamowanie przed maską, zajeżdżanie drogi i kilkukrotne próby zablokowania przejazdu na publicznej trasie.
A jak już
źródło: image
Pobierz

Wiecie co jest przerazajace? Jestem po studiach jezykowych i dostalam prace w korpo z tym jezykiem obcym. Pracuje juz kilka lat i zarabiam spora kase, a nie umiem nawet obslugiwac excela, nie wspominajac o sql czy power bi. Jezyk zdazylam juz zapomniec bo i tak wszyscy mowia po angielsku. Jak strace te prace to koniec, bo po 1 nie mam zadnych skilli, a po 2 juz zapomnialam jezyka. Zarabiam wiecej od programistow. W ogole nie interesuja mnie tabelki, jezyki programowania itp. nie moj swiat, wiec takiej pracy juz nigdzie nie znajde. Ciekawe czy wezma mnie do kolejnej patrzac na bogate doswiadczenie ale zerowy skill czy bedzie bolesne zderzenie z rzeczywistoscia. Nawet probowalam robic rozne kursy na udemy itp ale raz ze i tak sie tego nie zapamieta jesli sie z tym nie pracuje a dwa to dla mnie pieklo
#zalesie #pracbaza #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer