Luksemburg jest przykładem, że nawet gdy wszystko zagra, można zostać pominiętym przez jury i widzów. Tak obiektywnie, dlaczego Szwajcaria dostała 10 razy więcej głosów od jury?
Swoją drogą, to Francja mogłaby w końcu wypuścić coś o takiej samej dynamice jak druga część piosenki Luksemburga.
@wjtk123 Osobiście, Szwajcaria była przepiękna, występ wyglądał jakby był z filmu. Tajemniczy, osobisty. Dziwię się, że dostał 0 punktów z televotingu.
Francja raz już postawiła na dynamiczną piosenkę w 2022 roku - skończyła na przedostatnim miejscu.
@wjtk123: nie zagrało wszystko, bo fałszowała a stylówa tej piosenki przypominała mi utwory z 2010-2015. Dla mnie jeden ze słabszych wykonów i uważam, że ich ostateczna lokata jest sprawiedliwa
@wjtk123: występ Luksemburga była jak dla mnie bardzo infantylny, piosenka bardziej nadawałaby się na Eurowizję Junior, do tego nie było to zaśpiewane czysto
@TrexTeR: Cichce i spokojnie wycie dostało tyle punktów ile się należało. Jury nie ma pojęcia o muzyce jeśli tak propsowało coś co nie było ani trudne, ani chwytliwe, ani..... tam po prostu się nic nie działo
W takich sytuacjach zawsze zastanawiam się kto może siedzieć po drugiej stronie monitora, bo żeby coś takiego napisać akurat o piosence Szwajcarii, to jakby mówić, że białe jest czarne.
Swoją drogą, to Francja mogłaby w końcu wypuścić coś o takiej samej dynamice jak druga część piosenki Luksemburga.
#eurowizja
Francja raz już postawiła na dynamiczną piosenkę w 2022 roku - skończyła na przedostatnim miejscu.
@TrexTeR: Cichce i spokojnie wycie dostało tyle punktów ile się należało. Jury nie ma pojęcia o muzyce jeśli tak propsowało coś co nie było ani trudne, ani chwytliwe, ani..... tam po prostu się nic nie działo
@cwlmod: Nie wiesz o czym mówisz jeśli nazywasz kto wyciem
W takich sytuacjach zawsze zastanawiam się kto może siedzieć po drugiej stronie monitora, bo żeby coś takiego napisać akurat o piosence Szwajcarii, to jakby mówić, że białe jest czarne.