Wpis z mikrobloga

Wszystko się sprawdza ku temu co pisał kiedyś @nad_czlowiek, że niektórzy będą schodzić ze stawek. Ja gdybym miał podobną sytuację, że nie miałbym roboty rok czasu też zszedłbym do stawki 7-9k na UoP.

#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #pracbaza
Ksiega_dusz - **Wszystko się sprawdza ku temu co pisał kiedyś @nad_czlowiek, że niekt...

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-15 164607

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ksiega_dusz grubo, koles zgadza sie na stawke 300-320 zl netto b2b/day, stawka, ktora jest dawana była kiedyś na stażach, albo poczatkujacy junior ktory nie znal do konca roznicy miedzy post a put
  • Odpowiedz
@Ksiega_dusz: Jak aż przez rok można nie znaleźć pracy? (_ ) Szczerze, trochę nie wiem czy to przez to, że robię w innej technologii, czy może inne seniority, ale dostałem odpowiedź praktycznie na każde wysłane CV na początku roku, już zdążyłem zmienić pracę i mam oferty na dodatkowy etat jako consulting ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Ksiega_dusz: mam typa 5.5 roku exp fullstack 7na rękę ma bez benefitow w wwa tak że xD

Dodam że robi sb w drugą stronę
To tak jakby iść do dziewczyny i powiedzieć że mieszkasz z matką i nigdy nie ruchales xD to odtrąca jeszcze bardziej
Czokoszok69 - @Ksiega_dusz: mam typa 5.5 roku exp fullstack 7na rękę ma bez benefitow...

źródło: IMG_0449

Pobierz
  • Odpowiedz
@Ksiega_dusz: Jak aż przez rok można nie znaleźć pracy? (_ ) Szczerze, trochę nie wiem czy to przez to, że robię w innej technologii, czy może inne seniority, ale dostałem odpowiedź praktycznie na każde wysłane CV na początku roku, już zdążyłem zmienić pracę i mam oferty na dodatkowy etat jako consulting ¯\(ツ)/¯

@AtlantyQ: Kombinacja: typ nie ma skilla, jest słaby w prowadzeniu rozmów,
  • Odpowiedz