✨️ Obserwuj #mirkoanonim jakie będą skutki (i jak szybko) odstawienia kreatyny po kilku miesięcach brania? mocno pogorszy się wygląd? w jaki sposób? pytanie jak najbardziej serio #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #dieta
@mirko_anonim: Kreatyna to nie steryd, w dużym skrócie jedynie poprawia zatrzymywanie wody w mięśniach. Możesz się spodziewać, że trochę tej wody ubędzie i będziesz wyglądał troszeczkę gorzej. Ale ja bym się tym nie przejmował.
@mirko_anonim: nawet tego nie zauważysz bo dodatkowa woda z mięśni będzie schodzić stopniowo w okresie kilkunastu tygodni a nie nagle cała z dnia na dzień
@mirko_anonim: według mnie absolutnie nic się nie zmieni, sam zrobiłem taki eksperyment na sobie i odstawiłem na pół roku i nic się nie zmieniło ale biorę bo podobno coś daje xD
jakie będą skutki (i jak szybko) odstawienia kreatyny po kilku miesięcach brania? mocno pogorszy się wygląd? w jaki sposób? pytanie jak najbardziej serio #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #dieta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Kreatyna to nie steryd, w dużym skrócie jedynie poprawia zatrzymywanie wody w mięśniach.
Możesz się spodziewać, że trochę tej wody ubędzie i będziesz wyglądał troszeczkę gorzej. Ale ja bym się tym nie przejmował.
@mirko_anonim: według mnie absolutnie nic się nie zmieni, sam zrobiłem taki eksperyment na sobie i odstawiłem na pół roku i nic się nie zmieniło ale biorę bo podobno coś daje xD