Wpis z mikrobloga

Tak mysle co tu jeszcze zmienic w tym s--------m zyciu, to ze je przegralem to juz wiem od dawna, moja teoria zeby sie nie narobic a zarobic nie wypalila, nie chce mi sie pracowac jako kierowca CE z-----y zawod ciezki, do tego traktuja cie jak szmate, mialem epizod w bolicji i wojsku ale mundurowka nie dla mnie, psychicznie sie zle czuje i nie umiem sie tam odnalesc.. co by tu jeszcze robic? Z jednej strony praca samemu mi odpowiada jako kierowca ale warunki pracy i to ze zrobil sie z tego zawod dla imigrantow to juz w ogole patola.. najdluzej w jednej pracy wytrzymalem 1 rok i 7 msc, 32 lvl here..

#praca #pracbaza #oswiadczeniezdupy #depresja #przegrywpo30tce #bekaztransa
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RandomowyTyp: nie majac wyksztalcenia i jakis uj wie jakiich kursow ciezko jest dobrze zarabiac w polsce. c+e daje chyba najwiecej kasy z takich normalnych zawodow. moze to kwestia znalezc normalna firme transportowa gdzie szanuja kierowcow? a z ciekawosci co tak mocno ci nieodpowiada w mundurwkach? az tak zle tam jest?
  • Odpowiedz
z-----y zawod ciezki

@RandomowyTyp: każdy zawód przynoszący pieniądze poza "zawód: syn" jest ciężki. Może wyemigruj? Rób gdzieś jako robak-trybik w jakimś magazynie, bierz zachodnie pieniądze i miej spokój?
  • Odpowiedz
@RandomowyTyp emigracja to chyba twoja jedyna szansa, na c+e łatwo znajdziesz pracę w rozwiniętej Europie, ja nie sądzę że w Polsce się coś zmieni, raczej będzie tylko więcej imigrantów z Azji i tyle
  • Odpowiedz