Aktywne Wpisy

kapitanbiedapl +91
Zrobiłem kilkanaście sloikow z kiełbasa zaraz będę testowal ale pachnie obłędnie wyślę ze 2 słoiki losowej osobie która da plusa konkurs trwa do 17.09 godz 23:59
#wykopaka #konkurs #jedzenie #jedzenie71 #gotujzwykopem
Ps mirabelki mają 2x wieksza szanse na wygraną standardowo zielonki udziału nie biorą
#wykopaka #konkurs #jedzenie #jedzenie71 #gotujzwykopem
Ps mirabelki mają 2x wieksza szanse na wygraną standardowo zielonki udziału nie biorą
źródło: temp_file7093005585937638096
Pobierz
IksdeHeheh +352
#dzikitrener #polskieonuce
Priviet, dzikij trener tutáj. Ja nie schowałem sia do bunkra, ja rasplakałsia od waszych kommentov. Teper wy uviditie, zatançujem Katjuszku. Doigralis
Priviet, dzikij trener tutáj. Ja nie schowałem sia do bunkra, ja rasplakałsia od waszych kommentov. Teper wy uviditie, zatançujem Katjuszku. Doigralis
źródło: 3db1f039-bc52-49af-937a-a648b4370752
Pobierz

Kumpel tynkował dom, przyszedł gnojek z kompresorem nasmarkal tynku na ściany parterowego klocka i krzyknął za to 30 koła
znajoma chciała studnie na działce - 18 k xDD
@ArtBB: dlatego czas zacząć turystykę usługową. Ja większość usług robię poza Warszawą. Chociaż poza Warszawą też stawki szybko rosną.
@TypoweKontoDoPrzegladaniaWPracy: Utylizowałem kiedyś na pszoku calą przyczepkę części blacharskich. Jakieś połamane błotniki, zderzaki itp. Czteropak złocistego pienistego i kazimierz wielki załatwił robotę*
*to było przed glapinflacją więc teraz pewnie trza więcej wrzucić.
@goferek: To jest tutaj kluczowe. W tym kraju fachowcy są nieodpowiedzialni. Wydasz górę pieniędzy, a albo spartoli, albo będzie miał obsuwę, albo w ogóle się nie pojawi.
@szpadel_bojowy: ostatnio oddawałem w pszoku. Olej był zlany do bańki po nowym oleju. Z pocałowaniem ręki to zrobili.
W ostatnim tygodniu zrobiłem porządki na działce – opróżniłem szopkę z gratów, uzbierało się kilka worków starych narzędzi i różnych bzdur.
Koszt utylizacji według “ekspertów”: 600–800 zł, ale konkretnej kwoty nie podali, dopóki nie załadują wszystkiego na samochód, bo “nie wiadomo, ile wyjdzie” – klasyka
@Cudi3: spokojnie jestes w stanie buzz cut sam zrobic
@Cudi3: Zgadłeś :D
Ja mam to samo (zresztą ostatnio jak rozmawiałem ze znajomymi to się śmieje że wracamy do poziomu naszych rodziców z PRLu, tylko że oni robili bo musieli bo nic nie było, a my musimy robić bo wszystko jest absurdalnie drogie i marnej jakości).
Pizza 50zł za placek 40cm o jakości polish-pizza? Nie ze mną te numery, jadę do sklepu, kupuje 1kg mąki tipo 00 za 10zł, drożdże za 1,5zł, mozzarelli
@Makarow: I nie ma po niej rewolucji żołądkowych, a po pizzy z knajpy bywa różnie..
chyba wracamy do momentu, ze trzeba dzieci narobic zeby mial kto robic (np.pizze) w domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ja już mam jednego czterolatka na pokładzie, jak mi ostatnio pomagał wozić piasek pod fundament to taki był z-------l że nie miał kiedy taczki załadować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TypoweKontoDoPrzegladaniaWPracy: Nie no to były plastikowe zderzaki i błotniki (skrót myslowy z tymi blacharskimi)