Aktywne Wpisy

Jagoo +81
No, działa dodawanie zdjęć!
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
źródło: temp_file5585055437880244052
Pobierz
matkawielebna +54
#slubodpierwszegowejrzenia
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
źródło: IMG_3189
Pobierz

A dzisiaj większość samozwańczych 'fachowców' wiedzę bierze z youtuba, a tam poziom jest... różny a jako że jestem w tym kierunku wykształcony to się za głowę czasem łapie jakie
@Makarow: jeden to za mało, robisz dzieciaka co 3 lata, wychowujesz dwa pierwsze, pozniej zlecacasz im zajmowanie sie młodszymi, wtedy zawsze w domu masz dwójke nastolatków jako darmowa siłe robocza.
Po więcej porad zapraszam na płatny webinar lub exclusywne szkolenie w SPA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ArtBB: no i co z tego?
ale Ty wiedziałeś co i jak zrobić - nie jeden by tego sam nie dokonał, a nie do wszystkiego obejrzysz tutorial YT
źródło: where-to-dump-motor-oil-combined-with-water-v0-dnxgs882ch5b1.jpeg
PobierzTniesz zderzak na kawałki i walisz w zmieszane na raty
A do urzędu zgłosiłeś tą planowaną samowole? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Popiół też ładnie absorbuje olej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie musisz mieć pozwolenia, ale np. taki blaszak powinieneś zgłosić
Wykonczeniowka? Robiłem sam, jak myśląc w średniej jakości, łazienka mnie pokonała i fachowcy zrobili szybko, drogo i słabo.
Zakres wybrukowania 90m2 podjazdu jest za duży jak na jedną osobę, ale po wnikliwym poszukiwaniu znalazłem ekipę w przyjaznych pieniądzach robiących konkretnie. Fundament i plot już jednak
Pozwolisz:
Dz.U. 2025 poz. 418 - Prawo
Tfu na ryj, wole sam robic podstawowe rzeczy niz zlecac to jakims "fachmenom" po zawodowce, co zrobiliby dokladnie tak samo