Aktywne Wpisy

tomosano +13
No to teraz wchodzimy na wyższy poziom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#limanowa #policja #rutkowski
Krzysztof Rutkowski odniósł się do trwającej od piątku policyjnej obławy na Tadeusza Dudę. W jego ocenie działania mają charakter zorganizowany, lecz kosztowny, a poszukiwany nadal może stanowić zagrożenie. Właściciel biura detektywistycznego wyznaczył 10 tys. euro nagrody za informacje o miejscu ukrycia podejrzanego o podwójne zabójstwa w Starej Wsi.
#limanowa #policja #rutkowski

zloty_wkret +131
A mnie po prostu nie stać na to. Sorry.
Usługi w tym kraju to jakiś nieśmieszny żart.
#polska #zalesie #nieruchomosci #gownowpis
źródło: image
Pobierz@ArtBB: na częściach też mieli z 30% marży. Czyli zarobek jest rzędu 500-600+ zł.
@goferek: choćby akceptowalnie kurrr ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Yuri_Yslin bo to każdy chce cię zrobić w CH..., już nie wspomnę że najlepiej jak by w Polsce wprowadzić jakiś abonament na adwokata, przciez to co się odwala to maskra. Jawne łamanie umów ale
@ArtBB: no to się nie dziw, że kupujesz na allegro a potem masz wyższa robociznę. Tak postępują warsztaty, że specjalnie więcej dorzucają robocizny jak przychodzisz ze swoimi częściami. Jakbyś poszedł do nich i wziął wszystko od nich to byś miał mniejszą robociznę i ogólnie by
Ludzie ludziom zgotowali ten los... tu nawet państwo nie pomoże jak z mieszkaniami bo jak?
To jest p------e że zarabiasz tyle co 5-10% najlepiej zarabiających polaków, więc wydawać by się mogło że stać cię na usługi, ale później przyjdzie ci jakiś Seba po jednodniowym kursie SEP i chce 2 tysiące dniówki za prostą i relatywnie lekką robotę. Oczywiście tylko gotóweczka i cała kasa do kieszeni bez podatków. Koniec końców jeszcze duża szansa że spierdzieli zlecenie i sam byś lepiej zrobił.
@acpiorundc: Czyli oszukuja klientow. Cena za robocizne powinna byc taka sama. Jak przynosze czesci z ASO i cwaniak juz w-------y bo nie bedzie mi mogl wsadzic gorszej jakosci zamiennikow bo mialby z nich wieksza marze i za to "odbija" sobie cena uslugi to powinien odpowiadac za to karnie.
@harrame: ja nie mam zamiaru bronić jakiś konkretnych warsztatów bo sporo jest cwaniaków. Jeżeli ktoś tak postępuje to po co do niego jedziesz?