Aktywne Wpisy

heremorie +110
#mecz
Ja czuję że żyje w jakimś matrixie.
My od lat gramy taką chujnie że to się w palę nie mieści. Nas klepie Mołdawia k---a. I nie dlatego że „nie ma już słabych drużyn w Europie”. Klepie nas bo nie potrafimy dwóch podań wymienić, nie biegamy, stoimy. I tak od lat. I tu powinny być od lat puste stadiony na tych meczach repry, powinno lecieć „j---ć PZPN”, powinna być beka
Ja czuję że żyje w jakimś matrixie.
My od lat gramy taką chujnie że to się w palę nie mieści. Nas klepie Mołdawia k---a. I nie dlatego że „nie ma już słabych drużyn w Europie”. Klepie nas bo nie potrafimy dwóch podań wymienić, nie biegamy, stoimy. I tak od lat. I tu powinny być od lat puste stadiony na tych meczach repry, powinno lecieć „j---ć PZPN”, powinna być beka

balticporter +10
Ja pitolę.
Człowiek rozmawia sobie normalnie z mamą i nagle pada, czy nie myśleliśmy ( ja z żoną) żeby podawać naszej córce (noworodek, 2,5 tygodnia) wody osłodzonej poza tym, że jest karmiona piersią. Ja na to, że nie słyszeliśmy by była taka potrzeba i ogólnie wszędzie piszą, że się tak nie robi. No to piłeczka odbita, że kiedy się dawało, żeby dziecko lepiej nawodnić, bo mleko to mleko, a woda to woda.
Człowiek rozmawia sobie normalnie z mamą i nagle pada, czy nie myśleliśmy ( ja z żoną) żeby podawać naszej córce (noworodek, 2,5 tygodnia) wody osłodzonej poza tym, że jest karmiona piersią. Ja na to, że nie słyszeliśmy by była taka potrzeba i ogólnie wszędzie piszą, że się tak nie robi. No to piłeczka odbita, że kiedy się dawało, żeby dziecko lepiej nawodnić, bo mleko to mleko, a woda to woda.
A jeszcze do tego jacyś debile zrobili sobie z tego show i to nagrali, a kolejni debile rozpowszechniają to po całym internecie. Zmasakrowane zdjęcia zwłok niewinnie zamordowanej kobiety latają sobie po necie, tak jakby ona i jej rodzina jeszcze za mało ucierpieli. Ręce opadają :/
#warszawa #uw #polska #morderstwo
@Davos87: Serio? Wikt i opierunek chcesz mu sponsorowac do konca zycia?
Ludzie co z wami jest nie tak? Czy mamy jakakolwiek watpliwosc ze to on zabil?
@Anonim927: OK ale co mnei inteesuje co by wolal zwyrol? Mnie interesuje ile ja musze za zwyrola placic.
Zamiast placic za niego moja kasa moglaby isc na zlobki czy przedszkola.
We dupie mam emocje. Zabil? (i to jest bezsprzecznie udowodnione) to sznur czy krzeslo. Tyle. Kasa sie przyda na cos innego.
@Karmatan33: Tak se to tlumacz. Tak Ci wpoili i lyknales. No z tym nic nie zrobie.
Niech koles ma 20 lat - upierdziela komus glowe siekeira. Bezsprzecznie jest winny bo kamery i swiadkowie to widza.
Krzeslo za tydzien i po temacie. 50 lat dozywocia (zakladamy ze dozyje 70 lat). Co jest tansze?
Dokładnie tak a do tego ludzie robią z tego sprzeczkę polityczną mimo, że nic związanego z polityką ona nie ma poza może stanem psychiatrii w Polsce.
Prawdziwe ofiary tej zbrodni są bezczeszczone i nie okazuje się im szacunku (udostępnianie nagrań) przez co nie ma nawet mowy aby rodzina tej pani mogła doznać spokoju.
Sprawa jest tak publiczna, że jeśli jej rodzina zupełnie nie odetnie się od świata to każdy o tym
@Karmatan33
Z bezsensownymi procedurami tak, ale te procedury nie są potrzebne w tym przypadku. Jest sprawca, są
A co powiesz rodzinie ofiary która chciałaby wystąpić o jakieś zadośćuczynienie, ale jest w dupie bo sprawcy już z nami nie ma?
Co byś powiedział rodzinie, gdyby za tydzień okazało się, że sprawca działał pod jakimkolwiek wpływem i nawet jak zasłużył na karę, to osoby która ponosi największą odpowiedzialność nigdy