Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1086
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

Nigdy chyba tego nie zrozumiem, czemu "liberałowie" i centryści tak boją się tego postulatu. Dosłownie tysiące sierot w Polsce mogłoby - zamiast siedzieć w bidulu jak w jakimś pierdlu i tracić najlepsze lata życia - otrzymać szansę na wspaniałe dzieciństwo i posiadanie rodziców.
#kanalzero
Komentarz usunięty przez autora
Do tego warto przypomnieć - nie ma zakazu adopcji dzieci przez pary jednopłciowe. Po prostu są one tak samo traktowane jak nieformalne związki heteroseksualne. Czyli nikła szansa
@Maneharno: adopcji xDD
Ja to mam gdzies, tylko wyjasniam czym sie takie osoby kieruja.
Pamiętajmy, że dzieciaki bywają okrutne.