Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +361
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +124
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

Ja j---e
@krystian-stepaniak: Normalnie napisałbym, że ta kobieta zachowała się jak zraniona nastolatka, ale kurczę nawet nastolatki się tak nie zachowują xD Myślę, że taki facet po pierwsze mógłby być oskarżany przez niektóre osoby o bardzo nie fajne rzeczy. Natomiast dziwnym trafem jak starsze (starsze od ciebie) kobiety piszą jakieś
Spokojnie ja wyjasniles, tez to przerabialem w Twoim wieku.
@WhiskeyIHaze: tak bardzo to.
@gorobei: +1 Bardzo duże. Ogólnie niektóre kobiety potrafią mieć czasami wręcz pretensje do mężczyzn, że nie patrzymy na świat tak jak one. Z tego wynika między innymi to legendarne ''domyśl się'', ale też potrafią mieć problemy często, ze nie odczuwamy emocji tak samo jak one.
to akurat działa, tylko trzeba
a)nie ujmować
@WhiskeyIHaze: już niedługo. Myślę że jakieś 3-5 lat.