Wpis z mikrobloga

@krystian-stepaniak: Tak szczerze to z twojej strony też ta rozmowa jest miałka, bo nie masz tego "vibe" gościa który jest na tyle wyluzowany, że takie teksty kobiety spływają po nim jak po gęsi, niewiele go może urazić, więc co mu zależy - zawsze uwodzi, nawet jeśli kobieta fika.

Przy czym też nie uważam, że masz obowiązek się silić na cokolwiek, twój wybór.
  • Odpowiedz
@Atreyu:

koło 40 możesz przebierać w 30'paroltkach które poszły w karierę zamiast rodzinę i nagle się obudziły.

No można, ale zdecydowana większość z nich też ma nieźle zryty beret po latach pracy w korpo, one bardziej chcą dziecka niż rodziny, ewentualnie rodzina (facet) jako dodatek, a jak się znudzi to ona sobie sama poradzi i dziecko wychowa, bo jest samowystarczalna.
  • Odpowiedz
@ChlopoRobotnik2137

dzien dobry pisze, ze w sumie to ona ma na peczki innych, ale postanowila wybrac opa

Myślę że to jeszcze poziom wyżej bo zaznacza że do j-----a to ma lepsze opcje. Nie do końca wiem skąd to wie z miejsca że OP to ten gorszy, ale na szczęście mnie to nie interesuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jazdaniebieski2023: Popełniłem ten błąd... Rok czasu spotykania się itp, ale od tygodnia koniec i niema opcji powrót. Nagle telefony, że się zmieni, że pójdzie na terapię itp xD Skwitowane prosto, że rok czasu się nie zmieniła, a mówiłem jej co mi przeszkadza itp, to "teraz zobaczyła co straciła".
  • Odpowiedz
@Armanz: Wykazywać zainteresowanie i przejmować inicjatywę w rozmowie z ponad 10 lat starszą samotną matką, która rzuca OPowi, że może mieć na zawołanie lepszych od niego? Czy panu czasem sufit na łeb się nie spadł? Jest różnica między byciem wyluzowanym gościem, po którym rzeczy spływają, a gościem z kompletnym brakiem szacunku do siebie.
  • Odpowiedz