Aktywne Wpisy
Ratto +256
Ale że jak, męskiej atencji nie będzie na całe życie? Witajcie w świecie 99% mężczyzn.
#heheszki #zwiazki #logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek
#heheszki #zwiazki #logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek

źródło: Firefox_Screenshot_2025-06-04T06-47-42.565Z
Pobierz
Ale mnie ojciec w---w*ł. Cały czas opowiada jacy to #ukraincy są z-----i bo chodzą pijani do pracy, po pracy i ogólnie cały czas (no przynajmniej ci z którymi robi oczywiście) po czym sam odwala dosłownie to samo i od 2 dni śpi n------y bo majóweczka więc trzeba się nachlać jak zwierze. Nie drze się, nie bije nikogo etc tylko po prostu śpi pijany ja już dostałem biegunki ze stresu i tylko to kibla chodzę cały czas. Może by mi to nie przeszkadzało jeszcze tak bardzo bo jest tak raz/dwa razy w roku a potem nic nie pije tylko mama o--------a i się wydziera na mnie. Aż wstyd mi pisać takie rzeczy ale potrzebuje się wyżalić. #zalesie #polska #patologiazmiasta #patologiazewsi #a-----l #rodzina #rodzice #alkogolizm
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: chodzenie do pracy n-------m a zabalowanie w roku raz lub dwa i to jeszcze na spokojnie to nie jest to samo kolego.
@mirko_anonim: daj ojcu spokój i przestań lotać. Jak mu żona drze jape cały rok to dla równowagi psychicznej dobrze, że sobie zrobił od niej przerwę w ten sposób.
@Ucho1899 masz rację, że nie jest tym samym ale nadal upijanie się do przytomności nie jest jednak godne pochwały.
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami ciężko się wyprowadzić mając
Spanie na b----e od 2 dni nie jest normalne, niezależnie od okazji.