Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ale mnie ojciec w---w*ł. Cały czas opowiada jacy to #ukraincy są z-----i bo chodzą pijani do pracy, po pracy i ogólnie cały czas (no przynajmniej ci z którymi robi oczywiście) po czym sam odwala dosłownie to samo i od 2 dni śpi n------y bo majóweczka więc trzeba się nachlać jak zwierze. Nie drze się, nie bije nikogo etc tylko po prostu śpi pijany ja już dostałem biegunki ze stresu i tylko to kibla chodzę cały czas. Może by mi to nie przeszkadzało jeszcze tak bardzo bo jest tak raz/dwa razy w roku a potem nic nie pije tylko mama o--------a i się wydziera na mnie. Aż wstyd mi pisać takie rzeczy ale potrzebuje się wyżalić. #zalesie #polska #patologiazmiasta #patologiazewsi #a-----l #rodzina #rodzice #alkogolizm

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: czyli żalisz się na chłop, który przeżył większą część życia i napiję się „raz/ dwa razy w roku” i przy tym nie rozrabia, nie awanturuje się tylko sobie śpi. Dobrze zrozumiałem?
  • Odpowiedz
a potem nic nie pije tylko mama o--------a i się wydziera na mnie

@mirko_anonim: daj ojcu spokój i przestań lotać. Jak mu żona drze jape cały rok to dla równowagi psychicznej dobrze, że sobie zrobił od niej przerwę w ten sposób.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jakbyś był moim synem to bym walił wódę w mordę cały czas, stary se śpi i ty się musisz wyżalić, dobrze że ci chociaż jest „wstyd pisać takie rzeczy”. Powiedz mi jeszcze ile masz lat?
  • Odpowiedz
@conamirko: akurat nie - wiem co to znaczą kłótnie w domu albo pijący ojciec. Nie miałem nigdy jednak problemu o to bo zwyczajnie nie jestem delikatnym płatkiem śniegu. Sporo ludzi doswiadcza dużo gorszych rzeczy związanych z alkoholem niż to że tata wróci pijany z piwa z kolegami albo to że stary OP'a wypije dwa razy w roku ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 9
✨️ Autor wpisu (OP): @DominiCanes żale się bo mieliśmy razem spędzić czas a ona śpi. Zresztą napisałem, że mi to jeszcze tak bardzo nie przeszkadza jak matka której odpiera*a.

@Ucho1899 masz rację, że nie jest tym samym ale nadal upijanie się do przytomności nie jest jednak godne pochwały.

@wiesniakzdziuryzabitejdeskami ciężko się wyprowadzić mając
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Wykopki normalizują alkoholizm bo został porównany do Ukraińców xD Klasyka

Spanie na b----e od 2 dni nie jest normalne, niezależnie od okazji.
  • Odpowiedz