Aktywne Wpisy

OBAFGKM +295

źródło: temp_file3849551838728833298
Pobierz
DonGrubas +187
Wasi rodzice też wyparli całkowicie swoje błędy z waszego dzieciństwa?
Miałem ostatnio z nimi bardziej szczerą rozmowę i pojawiły się pewne kwestie jak np nasze traumy i wspomniałem o tym jak do dziś pamiętam że ojciec mi wpuścił potężny w------l na zlecenie matki bo nie chciałem jechać do babci - a oni totalnie tego nie pamiętali i jestem na 99% pewien że nie kłamali - tak samo było z większością przypadków gdzie
Miałem ostatnio z nimi bardziej szczerą rozmowę i pojawiły się pewne kwestie jak np nasze traumy i wspomniałem o tym jak do dziś pamiętam że ojciec mi wpuścił potężny w------l na zlecenie matki bo nie chciałem jechać do babci - a oni totalnie tego nie pamiętali i jestem na 99% pewien że nie kłamali - tak samo było z większością przypadków gdzie
#debata #nieruchomosci #polityka
źródło: Litwa
PobierzA sam katastrat - w róznych krajach jest roznie naliczany - nic nie broni brac tych dobrych rozwiazań za wzór. Np takie włochy naliczaja go dopiero od drugiej i kolejnych nieruchomosci i tak działa od 2021 roku (edit: 2012).
źródło: 11acb10fa48648a53f096bde9723190a15dab724a1823d83b4a0c704ea146edb
Pobierz@MisPanda: oczywiscie ze tak będzie.
stado debili których nie stać na mieszkanie jest przekonanynch że rozwiążą problem na skalę całego kraju. Nie ogarniając konsekwencji własnej głupoty.
Co za problem rozpisać mieszkania na rodzinę/spółki? Żaden. Na litwie to samo było, g---o dało, za