Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +161
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

Przy odpowiedniej masie krytycznej g***o titkokerzy dalej nakręcają spiralę tworząc content, który jakoś nawiązuje do mody. Powód jest prosty; takie coś się klika i nie trzeba myśleć o czymś oryginalnym, żeby dostać dużo wyświetleń. Ludzie lubią oglądać coś co jest modne
źródło: poop-emoji
PobierzNa tyle miejsc na świecie wielu chce popatrzeć na ładne budynki pośród niczego z ogromnymi cenami.
Są lepsze kierunku nawet dla osób bogatszych
Dlaczego ludzie jeżdżą do SPA i parków wodnych? Przecież jest woda w rzece i morzu na świeżym powietrzu, zdrowiej i nie trzeba się w zamkniętym pomieszczeniu w małym zbiorniku kąpać.
@ish_waw: najgorzej, że do niedawna zwykłe pączki z pistacjami zostały teraz okrzyknięte dubajskimi i kosztują minimum 2x tyle co wcześniej. W osiedlowej piekarni rogal z pistacjami ze zmianą nazwy skoczył z 6zł do 16zł (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Lidl ostatni jakoś broni rozumu i godności człowieka i trzyma pączki z pistacjami ok 4zł.
To jest dobre. Zwykła pasta bhp, w której składzie 90% to mydło sprzedawana za chore pieniądze jak na taki produkt. XD
źródło: 7e8f6413859e3ed16e6b877d365f9c2448c6d6f102abec0c34dd3b27ea83d19d,w800
PobierzDenerwujące jest takie stękanie. Ja mam w------e na Dubaj, w życiu nie chciałabym tam polecieć, Dubaj jest razem z Chinami na mojej podróżniczej czarnej liście, bo po prostu oba te koncepty mnie brzydzą. Ale to, że akurat tak samo się nazywa przysmak który mi straszliwie smakuje, nie znaczy, że rysuję między tym jakieś powiązania - smakują
@wodzik: raczej nie, ostatnio na TVP oglądałem program kulinarny Karola Okrasy i przyrządzał w nim dubajskie dewolaje. xD I wiem, że dewolaje nie są robione ze świni, ale p-------c na przedrostek "dubajski" w odniesieniu do kuchni ma się dobrze.