Aktywne Wpisy

#motoryzacja #mechanikasamochodowa
Pamiętacie jak prawaki straszyli wprowadzeniem benzyny E10? I czy samochody 10-30 letnie umarły nagle bo wszystkie uszczelki wyparowały? XD
Pamiętacie jak prawaki straszyli wprowadzeniem benzyny E10? I czy samochody 10-30 letnie umarły nagle bo wszystkie uszczelki wyparowały? XD

źródło: bf568f348e194252b27636d27c505de5
Pobierz
Serendipity_ +26
Nie, to być nie może! 6 lat podstawówki, 3 gimnazjum i 3 liceum. Potem 3 bite studiów, dyplom z wyróżnieniem. CV wysyłane od pół roku i nawet odpowiedzi żadnej nie ma- jakby ktoś mi dał w mordę. Ja p------ę k---a.
#programista15k #programowanie #studbaza
#programista15k #programowanie #studbaza
A jeżeli ktoś jeździł rowerem w Japonii, to dajcie protipy, bo pierwszy raz here.
#bikepacking #szosa #gravel
źródło: temp_file8123995075859774750
PobierzBtw. Wołowina z Kobe jest trochę przehajpowana względem innych japońskich regionów - wszystko za sprawą jej popularności w USA. Śmiało możesz jeść wspaniałą wołowinę w Kagoshimie i innych regionach! Na krajowych mistrzostwach to często właśnie wołowina z Kiusiu wygrywa, ale ogólnie jakość jej jest tu tak wysoka, że możesz jeść śmiało w każdym z regionów ;d
Mam nadzieję, że pouczyłeś się trochę japońskiego przed wyprawą. Prawda?
がんばって ᕦ(òóˇ)ᕤ
Komentarz usunięty przez moderatora
Z resztą dla mnie tylko urlop na 3 tyg+ ma jakiś sens. Przez tydzień to ledwo poczujesz że gdzieś byłeś, ledwo się oderwiesz od obowiązków, ledwo odpoczniesz, ledwo poznasz kraj do którego pojechałeś.
Wolę jechać raz w roku i mieć naprawdę głębokie wspomnienia. Z takich tygodniowych wyjazdów nie mam takich głębokich wspomnień jak z tych długich
Komentarz usunięty przez moderatora