Aktywne Wpisy

Tranq +375
byłem w fajnych miejscach, robiłem fajne rzeczy, nocowałem z fajnymi pannami, ale nic nie sprawia większej radości niż to:
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
źródło: image
Pobierz
thorgoth +190

Po jakim czasie spotykacie się z kimś poznanym w internecie? Ja nie lubię szybkich spotkań, bo wolę kogoś poznać lepiej i wiedzieć czy pasuje mi ta osoba intelektualnie. Wiadomo że pisząc można sobie przemyśleć odpowiedź i na żywo może być ciszej albo niezręcznie ale lubię spotykać się z ciekawymi rozmówcami nawet jak początkowo się krępujemy.
Moja obecna sympatia nalegała na spotkanie w pierwszym dniach znajomości mimo tego że ja wolę najpierw lepiej się poznać. Ona zaproponowała wyjście na wino i spotkaliśmy się po miesiącu żeby nie było zbyt szybko i zbyt długo nie czekać. Trochę to sobie wypośrodkowaliśmy idąc na kompromis :)
No i właśnie tu spotykam się z różnym podejściem dziewczyn. Jedna chciała się spotkać pierwszego dnia po kilku wiadomościach żeby nie wystrzelać się z tematów i już siebie zobaczyć. Kolejna zaprosiła mnie do siebie w pierwszym tygodniu rozmów, a jeszcze inna spotkała się ze mną po kilku miesiącach pisania bo się bała spotkać z kimś obcym. Przedstawiam tylko trzy przykłady bo zastanawia mnie jakie wy macie podejście.
Lepiej spotkać się od razu i zobaczyć czy jest chemia, w może warto najpierw się poznać i sobie zaufać? Z drugiej strony yważam też że trzymanie znajomości dla samego pisania i zaspakajania pustki wiedząc że do spotkania nie dojdzie jest słabe z obu stron i lepiej nie marnować tak nikomu czasu #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Czas po jakim wyjdziecie nie ma żadnego znaczenia, wychodziłem na drugi dzień i było i źle i dobrze, wychodziłem po miesiącu i było źle niezręcznie i wkurzony byłem że straciłem tyle czasu na pisanie z ale wynikało to ze nie mogliśmy zgrać grafiki
Ja zazwyczaj o spotkanie pytałem przy pierwszym kliknięciu, czyli