Wpis z mikrobloga

Uwielbiam jeździć rowerem po wioskach. Wszyscy wtedy przerywają to co robią i się na mnie gapią jakby zobaczyli przybysza z obcej planety z jakimś nieznanym przedmiotem na głowie i rowerem z dziwnie powyginaną kierownicą.
#rower #spierdotrip
Sandevistan - Uwielbiam jeździć rowerem po wioskach. Wszyscy wtedy przerywają to co r...

źródło: ehh

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 15
@Najmilszy_Maf1oso autentycznie xD na święta stoję w ogródku u rodziców i przycinam tuje a jakiś gowniak którego pierwszy raz widzę jedzie na rowerze i krzyczy dzień dobry xD
W Warszawie to nawet sąsiadka z tego samego piętra w kurniku nie odpowiada mi dzień dobry xDDD
  • Odpowiedz
  • 2
@Gniazdownik blok z wielkiej płyty więc pudło, ale sąsiadka dosyć specyficzna bo murzynka ( ͡º ͜ʖ͡º) Przez jakiś rok to myślałem że może nie zna polskiego i to dlatego i w zasadzie to i ja przestałem się już do niej odzywać, aż do czasu jak spotkałem jak rozmawia z gospodarzem domu biegłą polszczyzną xD
  • Odpowiedz
@Sandevistan: mieszkam w mieście emerytów, jeszcze kilka lat temu nikt tutaj nie widział hulajnogi elektrycznej.

kiedy kupiłem sobie swoją i zacząłem jeździć, patrzyli się identycznie. bardzo często nawet pytania zadawali xd
  • Odpowiedz