Aktywne Wpisy

njay +214
#kupujcopolskie
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą

źródło: temp_file3648473869005598583
Pobierz
Teuvo +222
dzisiaj mija 10 lat od premiery wiedźmina 3
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy

źródło: __geralt_of_rivia_and_roach_the_witcher_and_2_more_drawn_by_akreon__c21f4ac9de47b8cae53a0008f910060d
Pobierz
Ja miałem wziąć tego dnia udział w biegu, a spodziewam się, że zostanie on teraz odwołany lub przeniesiony. W dupie mam Watykan i co sobie tam robią, co się u nich dzieje. No ludzie, to był chłop 88 lat, nie wydarzyła się żadna tragedia, ot umarł gość, który i tak przeżył więcej lat niż wynosi przeciętna długość życia.
Nie obeszło mnie to, nawet jednego artykułu na ten temat nie odpaliłem i chciałem żeby tak zostało, ale się okazuje, że jednak nie może mnie to nie obejść, mam się zainteresować i teraz muszę się zainteresować, bo dzięki naszemu ŚWIECKIEMU państwu, moje plany na ten dzień czy chcę czy nie zostają zmienione.
Jakby rząd i prezydent chciał nam przypomnieć, że istnieje hierarchia i jesteśmy śmieciami, co mają opłakiwać jakiegoś monarchę. Codzienne śmierci nawet naszych obywateli i te naturalne i w wypadkach, śmierć żołnierzy i cywilów w różnych wojnach, w tym tej najbliższej nam na Ukrainie możemy olewać, ale śmierć dziadzi w sukience ma nas obchodzić, mamy się nie bawić tylko smucić, a jak nie chcemy to oni nas do tego zmuszą na tyle na ile mogą
#papiez #gorzkiezale
@Ejszyn: może zaczekaj na decyzję organizatorów z tymi żalami bo żałoba do niczego ich nie obliguje
@darek-jg: Niby nie, ale zaraz się okaże że mieli zrobić koncert czy jakąś animację i nagle nie wypada i trzeba wszyskto odwołać a uczesnitkom sprezentować czarną opaskę
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ejszyn: pis ci założył chomąto prolu 8 lat temu, ze nawet srajtaśmy w niedziele nie kupisz, a tobie sie marzy jakaś wolność? xD