Aktywne Wpisy

MonazoPL +162
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +385
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Chcę mieć wstęp do zdrowego odżywiania, a z czasem samemu gotować obiady dietetyczne. Waga 110kg przy wzroście 179cm
#dietapudelkowa #dieta #kuchniavikinga
Dieta to serio ostanie co ci pomoże.
tylko ja bym polecił nie keto, a zwykłą, standardową i zbilansowaną dietę, policz swoje zapotrzebowanie na redukcji, dietę weź jeszcze odrobinę mniejszą i to okienko zapełnij sobie źródłem białka i warzywa i
Osobiście odradzam dietę od Vikinga ze względu na to, że etykiety nijak się mają z rzeczywistością. Często rozstrzał wagowy może wynosić nawet 20%. Na etykiecie jest 400g, a w rzeczywistości jest 320g. Na grupie z opiniami bardzo dużo osób się na to skarży.
PS: tylko nie viking, bo z tego co widać w internecie, to syf straszny się zrobił
Załóżmy, że faktycznie będziesz miał taką kaloryczność jaką wybierzesz i będzie to deficyt..schudniesz. Odstawisz pudełka i co potem? Wrócisz do jedzenia które spowodowało, że przytyłeś i znów będziesz kombinował za 2lata z dietą pudełkową.
Jak chcesz schudnąć zmień nawyki żywieniowe. Zamiast pudełka idź do dietetykanienazarty i tam Cię nauczą jak jeść byś już więcej nie potrzebował pomocy
NIE MA czegoś takiego jak punktowe zrzucanie tkanki tłuszczowej. NIE DA SIĘ zrzucać tłuszczu z brzucha bardziej/szybciej niż z innych miejsc na ciele.