Aktywne Wpisy

aversxx +2
tak czysto teoretycznie jak najlepeij zniszczyc/ukryć ciało w Polsce? #biologia #ciala #polcija #zbrodnie #wydarzenia #kryminalne

PorzeczkowySok +108
przygotowuję się psychicznie do malowania
Jagnięcym futerkiem wałek pokryty
Na metalowym leży regale
Trochę widoczny, choć trochę skryty
Przywodzi na myśl tarzańskie hale
Jagnięcym futerkiem wałek pokryty
Na metalowym leży regale
Trochę widoczny, choć trochę skryty
Przywodzi na myśl tarzańskie hale
źródło: comment_uYi2HVQNMFBagobq33geVR5zaJXVV0Kr
Pobierz

![Hałas w centrum Szczecina. Mieszkańcy mają dość [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4fc5b229b5bd8aca4011dfab6fd092ad6969d5158046d0dcd049e09202286350,q80.jpg)

Ja miałem wziąć tego dnia udział w biegu, a spodziewam się, że zostanie on teraz odwołany lub przeniesiony. W dupie mam Watykan i co sobie tam robią, co się u nich dzieje. No ludzie, to był chłop 88 lat, nie wydarzyła się żadna tragedia, ot umarł gość, który i tak przeżył więcej lat niż wynosi przeciętna długość życia.
Nie obeszło mnie to, nawet jednego artykułu na ten temat nie odpaliłem i chciałem żeby tak zostało, ale się okazuje, że jednak nie może mnie to nie obejść, mam się zainteresować i teraz muszę się zainteresować, bo dzięki naszemu ŚWIECKIEMU państwu, moje plany na ten dzień czy chcę czy nie zostają zmienione.
Jakby rząd i prezydent chciał nam przypomnieć, że istnieje hierarchia i jesteśmy śmieciami, co mają opłakiwać jakiegoś monarchę. Codzienne śmierci nawet naszych obywateli i te naturalne i w wypadkach, śmierć żołnierzy i cywilów w różnych wojnach, w tym tej najbliższej nam na Ukrainie możemy olewać, ale śmierć dziadzi w sukience ma nas obchodzić, mamy się nie bawić tylko smucić, a jak nie chcemy to oni nas do tego zmuszą na tyle na ile mogą
#papiez #gorzkiezale
@Ejszyn: przecież Andziej zrobił to tylko z jednego powodu...
Trochę za mocno pojechałeś w tym wpisie
@Ejszyn: i uwierzyłeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ejszyn: Tylko sie nie rozplacz, pepku swiata.