Aktywne Wpisy

lord-nihilus +257
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +47
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

@Tajlosfit: kto i gdzie tak napisał że ni płacą żadnych? Każdy wie że płacą na plusy dla dzieci i inne, to twoje urojenia bo nie masz nic mądrego do napisania a musisz koniecznie coś nabazgrać
@gorobei: dokładnie choć wątpię że to celowa manipulacja. Raczej cos w stylu nie wiem ale się wypowiem
Uwaga korekta komentarzy
Z racji, ze w komentarzach pojawilo sie sporo dezinformacji, bzdur i ogolnie p---------a zarowno normickich troli jak i „przegrywow” zamieszczam korekte. Nie musicie juz dalej czytac
Ba, bardzo dobra inicjatywa. Mówię ja, zwolennik prawicowej polityki gospodarczej.
Ewentualnie skasujmy darmową służbę zdrowia i nauczanie powyżej 18 lat oraz emerytury.
Tylko Ty co już ukończyłeś uniwersytet, oddaj za
@To_The_Moon:
źródło: 1000007026
Pobierz