Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 289
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Charles96:
Pamiętam jak jakieś dwadzieścia lat temu była nagonka na ludzi, którzy nie są w stanie zapewnić odpowiedniego bytu swoim dzieciom. Teraz jest nagonka na ludzi, którzy nie mają dzieci.
  • Odpowiedz
Artykuł 32 konstytucji RP. Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne. Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny.
  • Odpowiedz
Zostań odrzucony bo nie masz szczęki jak giga chad z memów, nie masz 190cm wzrostow, nie zarabiasz 20k miesięcznie, nie chcesz sponsorować księżniczki, nie zabierasz księżniczki na cotygodniowy wypad do Grecj

@Erik3527: Na pobliskiej budowie dorabia sobie do minimalnej gość, pomocnik budowlańców, ma rentę z tytułu niepełnosprawności (problem ze słuchem, ma aparat słuchowy, jak się mówi do niego głośno to słyszy, ale lepiej pisać), ma 160 cm, nie jest przystojny,
  • Odpowiedz
  • 0
btw to jest niesprawiedliwe dla mężczyzn, facet nie urodzi sobie dziecka :D

mam nadzieje ze to gowno nie przejdzie przez sejm

@radarada: przegrywy będą zmuszone gwałcić żeby nie płacić bykowego, rząd zalegalizuje aborcję i system się domyka i biznes się kręci XD
  • Odpowiedz
  • 0
a kobieta sama sobie go też nie zrobi. A jak zrobi, to trzeba mu zapewnić dach nad głową, a tu już się zaczynają schody

@Tajlosfit: dzisiaj już zrobi bez problemu a co do dachu nad głową są takie silne i niezależne panny co twierdzą że nie potrzebują mężczyzn do niczego więc również z tym dadzą radę XD
  • Odpowiedz
  • 0
Dlatego jest to właśnie mądra koncepcja. Rodzisz dziecko - ono ciebie utrzymuje z podatków w przyszłości.

@4mja: niestesty nie dam rady urodzić choćbym nie wiem jak parł XD
  • Odpowiedz
  • 1
wykopki be like:

-Dobry ten Jakubiak, dobrze gada!

<Jakubiak zgłasza petycję>

-No p------o tego Tuska, j----e lewactwo!

@Bury_Zenek: kto tak pisal bo nie widzę ? Czy wymyslasz? Jak wymyslasz zaraz skasuje i na czarną
  • Odpowiedz
  • 0
Na pobliskiej budowie dorabia sobie do minimalnej gość, pomocnik budowlańców, ma rentę z tytułu niepełnosprawności (problem ze słuchem, ma aparat słuchowy, jak się mówi do niego głośno to słyszy, ale lepiej pisać), ma 160 cm, nie jest przystojny, ma zakola. Ale ma też żonę (normalna babka) i córkę. Widocznie wolał pójść kogoś poznać niż biadolić na wykopie.

A ustawa oczywiście debilna.

@Olek0808: ile ma lat
  • Odpowiedz
niestesty nie dam rady urodzić choćbym nie wiem jak parł XD

@Erik3527: Owszem dasz radę, potrzebujesz do tego płodną samicę, koniecznie swojego gatunku. Cieszę się, że mogłem pomóc.
  • Odpowiedz
  • 1
Owszem dasz radę, potrzebujesz do tego płodną samicę, koniecznie swojego gatunku. Cieszę się, że mogłem pomóc.

@4mja: i rozumiem będzie mnie trzymać za rękę jak będę rodził
  • Odpowiedz