Aktywne Wpisy

lubie-sernik +8
Co poszło nie tak w Twoim życiu, że nie śpisz w środku tygodnia prawie o 3 w nocy?

JankoBzykant89 +41
źródło: imgi7NLVR-27e2b6a
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: imgi7NLVR-27e2b6a
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
-Dobry ten Jakubiak, dobrze gada!
<Jakubiak zgłasza petycję>
-No p------o tego Tuska, j----e lewactwo!
Pamiętam jak jakieś dwadzieścia lat temu była nagonka na ludzi, którzy nie są w stanie zapewnić odpowiedniego bytu swoim dzieciom. Teraz jest nagonka na ludzi, którzy nie mają dzieci.
@Erik3527: Na pobliskiej budowie dorabia sobie do minimalnej gość, pomocnik budowlańców, ma rentę z tytułu niepełnosprawności (problem ze słuchem, ma aparat słuchowy, jak się mówi do niego głośno to słyszy, ale lepiej pisać), ma 160 cm, nie jest przystojny,
@radarada: przegrywy będą zmuszone gwałcić żeby nie płacić bykowego, rząd zalegalizuje aborcję i system się domyka i biznes się kręci XD
@Tajlosfit: dzisiaj już zrobi bez problemu a co do dachu nad głową są takie silne i niezależne panny co twierdzą że nie potrzebują mężczyzn do niczego więc również z tym dadzą radę XD
@lothar1410: skąd ten farmazon XD
@4mja: niestesty nie dam rady urodzić choćbym nie wiem jak parł XD
@Bury_Zenek: kto tak pisal bo nie widzę ? Czy wymyslasz? Jak wymyslasz zaraz skasuje i na czarną
@Olek0808: ile ma lat
@Erik3527: Owszem dasz radę, potrzebujesz do tego płodną samicę, koniecznie swojego gatunku. Cieszę się, że mogłem pomóc.
@4mja: i rozumiem będzie mnie trzymać za rękę jak będę rodził
@Tajlosfit: to bym sarkazm. Silne i niezależne mówią że nie potrzebują mężczyzn więc wierzę im na słowo i to ich problem