Aktywne Wpisy

Usunelem_Konto +11
#izrael izareal nie przyniesie się na inny kontynent. I musi się bronić nawet wyprzedzając atak. Więc przestańcie narzekać na Izrael oni mają jako wroga wszystkich wokół siebie.

Rok bez jedzenia, no no #glodowka
źródło: temp_file607949708072803182
Pobierz

#pracbaza #programowanie #programista15k #naukaprogramowania #pracait
@Rudz1elec: @Need ale wiesz że programiści płacą proporcjonalnie większe podatki?
Widać, że ani matematyka, ani semantyka nie była nigdy twoja dobra strona.
Tobie się marzy system, który zmusi innych żeby być biednym jak ty, żebyś mógł czuć się lepiej.
Spróbuj marzyć o tym, że podniesiesz kwalifikacje i tobie będzie się żyło lepiej. Poprawi ci się. A i odstaw zamdberga.
@moj_wykopowy_login:
widzę, że ty za to czytać nie umiesz, ale obsrać się na miętowo, bo światopogląd ci się wali już tak w obliczu dowodów już
@deptacz_gnoju: a w Polsce jest bardzo częste w branży IT. To ma być argument? "im wolno bo zawsze im było wolno, a tobie nie, nie interesuj się"
@SonidoStark: programiści przede wszystkim zgarnują hajs z zagranicy i płacą od tego podatki w PL, co daje nam dodatni bilans dla kraju. rolnicy i lekarze głównie kasują hajs z naszych podatków (lekarze z NFZ, a rolnicy mają jakieś 40-50% dochodu
@Rudz1elec: chciałem się odnieść do twojego postu, ale pozytywnie
A zandberga j---c pradem :D
Bo ja likwidację nierówności definiuje jako równanie w górę, a nie w dół.
A jak chcesz to zacznij od siebie i pracuj za pół swojej stawki czego oczekujesz od innych.
Już mózgu nie pomyślałeś że jak miałbym pracować za 30% stawki to zwyczajnie nie będę tego robił?
A i pokaż mi te transfery od
lepiej bym tego nie ujął :)
@Rudz1elec: I jego akolitów
@moj_wykopowy_login:
Wytłumaczyłem ci już w poprzednich komentarzach, a ja Ciebie czytania ze zrozumieniem zamiaru nie mam uczyć, bo odnoszę wrażenie, że szkoda czasu po prostu, już i tak za dużo poszło na te rozmowę.
Zamiast napisac, ze bogaci juz placa proporcjonalnie wiecej podatkow xd
Ale tak jest jak lewactwo za mocno wjedzie w glowe niie potrafi zlozyc zdania
"Jestem za progresja podatkowa, tak aby bogaci placili jeszcze wiecej podatkow". Tego zdania oni nie portafia zlozyc.
Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym.
adwokat nie może być na UOP bo adwokat powinien być niezależny, więc nie może być tutaj stosunku podległości pracownik pracodawca.
tldr: ostro cie p----------o kodoklepaczu że sie porównujesz do lekarzy, prawników i pielęgniarek, twoja robota może jutro