Aktywne Wpisy

stuparevic +893

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Ryksa +62
Dlaczego nie interesują mnie ludzie? W ogóle nie obchodzi mnie życie innych. Ciężko mi trworzyć relacje w pracy bo mam w------e na tych wszystkich ludzi. Co jest ze mną nie tak?
@Kolegiusz: To tak samo jak Izrael
Ps. Przecież półki mają wielkie nochale jak tukany xd my nie jesteśmy anglosasami z małymi nosami. Naszr kobiety mają wielkie nosy jak ptaki typie xd
No to Polacy jeździli
@NoblePhantasm: tyle chłopskiego rozumu, a oficjalne statystyki mówią o ponad 100k Polaków rocznie w Izraelu i ~5k turystów zachodnich w ogóle w Korei - czyli Polaków pewnie ze 100 xD
z jakim manipulatorem i antysemitą mamy do czynienia
Polacy mają kompleksy zydow bo pokazali że można odnosić sukcesy będą w tak gównianym położeniu między Rosją a Niemcami lub Egiptem czy Iranem ;)
Argument o Portman, udowadnia że jest więcej żydowskich nochali niż polskich nochali.
Ps.
@Kolegiusz: Oho, padło słowo tarcza.
źródło: obraz
Pobierz@Usunelem_Konto: ...w promieniu jakichś 5 tys km. ;)
Słowacy Niemcy Ukraińcy? Xd xd xd a może litwini czy ruscy? Xd
Hahahah ale żeś dał przecież nas nienawidzą wszyscy sąsiedzi nasi xd nawet j----i Czesi za Zaolzie i 68 kiedy napadlismy na ten małe naród z ruskimi nie pamiętasz? Xd
A może Szwedzi podczas potopu ? Xd nawet sąsiedzi których dzieli z nani morze nas nienawidzą xd