Wpis z mikrobloga

@_______________________: ciekawa sprawa, muszę poczytać o tym. Ciekawe również ile się ruszał przez ten czas. Kto nie jadł 2-3 dni ten wie jak jedzenie pięknie pachnie, nawet sucha bułka, a coś smażonego to aż ślinka cieknie. Taki ultra grubas 200 kg bez żadnych sztuczek to zrobił, bez zmniejszania żołądka, bez innej suplementacji niż wymieniona?
  • Odpowiedz
@gorzki99: miał zapas tłuszczu większy niż 99% społeczeństwa więc był magazyn energii, ciekawe jak zmarł, miał tylko 51 lat. Inne składniki też są bardzo ważne oprócz tych o których myśleli lekarze w latach sześćdziesiątych. Mnie to ciekawi jego siła do zrobienia tego oraz czy go nie bolało, jak mógł to zrobić to po co wcześniej tyle wpieprzał xD
  • Odpowiedz
jak mógł to zrobić to po co wcześniej tyle wpieprzał xD


@plusikdziczku: No to jest ciekawe pytanie. Znam ludzi ktorzy jak se cos postanowia to nie ma zmiluj - ida w to po calosci.

Bardziej mi chodzilo o pokazanie tego co wiekszosci
  • Odpowiedz
@gorzki99 To nie jest pokazanie bo większość o tym wie.

W zaawansowanej i często długotrwałej otyłości są problemy z głową, kontrolą sytości itd. Normalny człowiek nie myśli ciągle o jedzeniu a już szczególnie po jedzeniu.
  • Odpowiedz
@plusikdziczku: i właśnie to jest klucz 2-3 dni. Po tym czasie organizm godzi się z tym ze nie ma jedzsnia i głód znika zupełnie na kilka tygodni (zależy ile masz tkanki tłuszczowej). Ważne jest to ze kiedy wróci trzeba zacząć jeść bo to oznacza ze organizm wyczerpał zapasy tłuszczu i zaczyna trawić tkanki xd.
Wbrew pozorom jest to dużo łatwiejsze do zrobienia niz diety super restrykcyjne w stylu 1000kcl.
Może
  • Odpowiedz