Wpis z mikrobloga

@mr_hardy:
W tych drogich sklepach typu levis, wrangler są chyba wszystkie możliwe kroje dżinsów, te normalne też. Chyba, nie stać mnie na jeansy levis, ale kiedyś kupiłem tam tshirt na promocji, to cośtam widziałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mr_hardy: Dlatego dżinsów nie kupuje się w sklepie, tylko na miejskim bazarze, w listopadzie przy wietrze, deszczu i 10 stopniach Celsjusza, przymierzając na stojąco na kartonie ukrytym za namiotem handlarza.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: kupowało się kiedyś, jak były tańsze tam niż w sklepach - teraz są droższe niż w sieciówkach a do tego musisz słuchać kitów janusza że to najwyższa jakość produkowane i szyte w Polsce, panie nie do z-------a
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: 10 stopni? Luksusy! Ja za młodu musiałem stać przy -30 a zamiast stać na kartonie kobieta z bazarku przepędzała nas przez poniemieckie pole minowe
  • Odpowiedz
@vvvariacik: tylko, że jakość już nie ta. Kiedyś levisy to i 10 lat wytrzymywały, w listopadzie odzalowalem i kupiłem sobie dwie pary, jedne mają już dziurę w kroku. Będę je reklamował jak nic, 300 pln za jeansy, które po pół roku się psują to gruba przesada.
  • Odpowiedz
@orzeszkiziemne: Tydzień temu kupiłem Levisy,zapłaciłem za nie 430 PLN.Poprzednie mam do tej pory,gdzie przez ten czas 3 pary Big Starów mocno się zużyły,a Levisy dalej dają radę.Mam nadzieję,że te też posłużą tyle,co poprzednie.
  • Odpowiedz