Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1003
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

@Adek92 Bardzo ładnie piszesz. Czasami pojawiają się jakieś drobne błędy, ale to ujdzie. Masz naturalny styl. Pisz więcej :)
Odnośnie tematu, wydaje mi się, że tyle samo byłbyś w stanie zaoszczędzić w Polsce, zwłaszcza przy podobnych wyrzeczeniach.
@panczii Oj Panie, nie raz się zdarzało,
ja bym chetnie pojechal sam do nl ale ciezko dostac jednoosobowy pokoj (bez patoli na domku)...
Chlopie zrob sobie kolejny kurs. nawet na c+e i smigaj w belgii holandii za 4000-5000euro miesiecznie na wlasnej dzialalnosci.
Bo inaczej bedziesz sie meczyl na tych magazynach z wariatami przez kolejne kilka lat a kasa dalej slaba.
może książki pisz jeszcze
@sprawdzajacy: Ma przede wszystkim jakąś dwubiegunówkę. Większość osób, których „poprawianie” jest głównym zajęciem tego osobnika, nie ma raczej aż takich problemów z podstawami języka polskiego jak autor tego wpisu.