Aktywne Wpisy

Ka4az +586
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ale trzymam kciuki za OPa.
@lukas456432132: @filozof900: Złota refleksja.
2023 to bk2 więc do kredytu jeszcze państwo
Komentarz usunięty przez autora
Oj tak. Jako ktoś, kto też miał epizod emigracyjny, powiem: żadnego mieszkania z kimś! Dziękuję Bogu, że lokals dał mi wynająć kawalerkę. Płaciłem za nią 700 euro. Teraz wiem, że mieszkanie bez obcych ludzi to jest po prostu luksus. Przechodziłem przez etap stancji, gdzie byłem na pokojubw domu u jednej Polki. Na początku była normalna, ale potem pokazała swoje prawdziwe oblicze, humory, fochy i dramy. Nigdy
Dziękuję za Wam i kilku innym osobom za bardzo treściwe komentarze skłaniające do przemyśleń, zwłaszcza do kwestii poszerzania kwalifikacji.
@
Z kwalifikacjami nawet warto pod kątem przyszłości jak już osiągniesz cel mieszkania i wrócisz do kraju.
@cr_7: Nie musi odmawiać wszystkiego. Problemem jest mieszkanie z obcymi, co również czeka go w Polsce. Jeżeli nie ma możliwości mieszkać u rodziny, albo nie chce, to w Polsce nie wynajmie
No skoro taki zorientowany jesteś, to mu odpisz a jak nie to nie udawaj profesora
Skąd ta pewność?
@4ntymateria: Weź zacytuj więcej. Człowieku odkupujesz coś po miesiącu xD