Aktywne Wpisy

moll +15
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

cichyyx +6

@Marek_Kodrat: Kurna, skoro mieszkałem z takimi osobami w jednej chałupie, to chyba jednak coś mogłem powiedzieć o ich nawykach.
No chyba że to kompulsywne podjadanie uskuteczniali w łazience - do wanny im nie wchodziłem, to nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie zrozum nie źle - nie usprawiedliwiam tu złych nawyków żywieniowych osób z nadwagą/otyłych, tylko
@Lapidarny: a widziałeś kiedyś kogoś kto płacze trzymając w rękach kebaba*? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
*diabelski sos spod lady się nie liczy
@Wookash071: @Marek_Kodrat:
i często wydaje im się, że to jakaś najnowsza choroba cywilizacyjna, której i tak nie rozumieją XD
@olito: najdziwniejsze w tym tłumaczeniu jest to, że tabletka za dziesięć groszy rozwiązuje problem niedoczynności tarczycy, a pośród możliwych działań
idź na pierwszy lepszy uniwerek, zarobisz miliony na łamaniu praw fizyki