Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +7
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

ish_waw +38

#pytanie do #niebieskiepaski
Wy też macie już wywalone w #zwiazki z #rozowepaski ? Bo ja mam. Po tylu latach odrzuceń stwierdziłem, że walić to - będę sam jako bezdzietny prawiczek. Z resztą jestem już stary, więc nie zależy mi już podwójnie, najwyżej #demografia na tym ucierpi, ale co mnie to.
#oswiadczenie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: nie zresztą, a przede wszystkim.
Mnie dla przykładu kompletnie nie interesuje, gdzie mój sąsiad spędza wakacje. Nie informuje co chwilę świata, że "mam wywalone, gdzie mój sąsiad spędza wakacje".
Jakbyś miał to gdzieś, to nawet byś o tym nie wspominał, bo i po co?
Jak sobie dorzucisz do tego sytuację matrymonialną, czyli wielki deficyt wolnych różowych i ogromny nadmiar wolnych niebieskich, to w ogóle nie jest kolorowo, ale trzeba mieć nadzieję.
@olokynsims: Piszesz o sytuacji z powiatowych i wsi, w TOP5 i innych dużych miastach nadwyżki młodych kobiet nad mężczyznami są nawet 20%.
@HaPe: i co z tego skoro je wszystkie i tak interesuje tylko top 5-10% samców. Niby w stolicy nadwyżka kobiet najwieksza, a zarazem dla przeciętnego chłopa to totalna pustynia matrymonialna
@Eugeniusz_Zua: sorry, ty kiedykolwiek miałeś jakiś kontakt z kobietami? wychodzisz z domu? Widzisz jakie są pary na dworze? Ludzie wchodzą w związki z kimś na podobnym poziomie atrakcyjności.
@olokynsims: To bzdura. Różnica w populacji kobiet i meżczyzn jest, ale nie ogromna, więc nie możliwe jest takie zjawisko.
źródło: piramida-wieku-600x657
Pobierz@olokynsims: To jest ułamek procenta, a ty pisałeś, że jest ogromna.