Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim

#pytanie do #niebieskiepaski

Wy też macie już wywalone w #zwiazki z #rozowepaski ? Bo ja mam. Po tylu latach odrzuceń stwierdziłem, że walić to - będę sam jako bezdzietny prawiczek. Z resztą jestem już stary, więc nie zależy mi już podwójnie, najwyżej #demografia na tym ucierpi, ale co mnie to.

#oswiadczenie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 2
szlachetny-wędrowiec-79: Zawsze zabawne są te zapewnienia, że ktoś ma coś gdzieś.

Mnie dla przykładu kompletnie nie interesuje, gdzie mój sąsiad spędza wakacje. Nie informuje co chwilę świata, że "mam wywalone, gdzie mój sąsiad spędza wakacje".

Jakbyś miał to gdzieś, to nawet byś o tym nie wspominał, bo i po co?
  • Odpowiedz
Świetny związek dla niebieskiego paska to jest coś cudownego, coś co motywuje go do działania i daje cel w życiu, niestety nie każdy chłop będzie wybrany przez różowego, który nadaje się na żonę.
Jak sobie dorzucisz do tego sytuację matrymonialną, czyli wielki deficyt wolnych różowych i ogromny nadmiar wolnych niebieskich, to w ogóle nie jest kolorowo, ale trzeba mieć nadzieję.
  • Odpowiedz
@olokynsims: e tam bzdury. Miałem taką świetna partie na żonę no naprawdę cud się nadawała na żonę matkę spokojna pracowita. Ale nie było miłości. Wolę życie w pojedynkę..i również mam sens w życiu. Co za brednie opowiadasz że tylko żona może go nadać hahaha simp
  • Odpowiedz
Jak sobie dorzucisz do tego sytuację matrymonialną, czyli wielki deficyt wolnych różowych i ogromny nadmiar wolnych niebieskich

@olokynsims: Piszesz o sytuacji z powiatowych i wsi, w TOP5 i innych dużych miastach nadwyżki młodych kobiet nad mężczyznami są nawet 20%.
  • Odpowiedz
Piszesz o sytuacji z powiatowych i wsi, w TOP5 i innych dużych miastach nadwyżki młodych kobiet nad mężczyznami są nawet 20%.

@HaPe: i co z tego skoro je wszystkie i tak interesuje tylko top 5-10% samców. Niby w stolicy nadwyżka kobiet najwieksza, a zarazem dla przeciętnego chłopa to totalna pustynia matrymonialna
  • Odpowiedz
i co z tego skoro je wszystkie i tak interesuje tylko top 5-10% samców.

@Eugeniusz_Zua: sorry, ty kiedykolwiek miałeś jakiś kontakt z kobietami? wychodzisz z domu? Widzisz jakie są pary na dworze? Ludzie wchodzą w związki z kimś na podobnym poziomie atrakcyjności.
  • Odpowiedz
@niebieskatrytytka: Rodzi się 107 chłopców na 100 dziewczynek, przy założeniu, że różowe szukają sobie męża średnio 3-6 lat starszego, to jest to różnica około 60 tysięcy na niekorzyść mężczyzn. Także tak, jest to ogromna różnica. I po prostu część mężczyzn pozostanie zawsze sama, bo nigdy żadna kobieta ich nie wybierze.
olokynsims - @niebieskatrytytka: Rodzi się 107 chłopców na 100 dziewczynek, przy zało...

źródło: piramida-wieku-600x657

Pobierz
  • Odpowiedz