Aktywne Wpisy

IntruderXXL +377
Nabite 140 kilogramów, w upper, bo nóżki bociana. Dawno nie wrzucałem nic, cóż... szybkie życie porywa. Od lutego lecę grubo, jak to ja, ekstremalnie i po bandzie.
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
źródło: XXL
Pobierz
AlexHunter +11
Dowiedziałem się, że moja narzeczona od kilku miesięcy mnie zdradza… z moim świadkiem od ślubu.
Ślub mamy zaplanowany za dwa miesiące, wszystko opłacone: sala, fotograf, orkiestra. Rodzina z całej Polski już zapowiedziała przyjazd, a moi starzy wzięli kredyt, żeby dorzucić się do wesela.
Wczoraj znalazłem wiadomości – zero wątpliwości. Spotykali się regularnie, a ona jeszcze pisała do niego, że „ze mną to już tylko formalność”.
I
Ślub mamy zaplanowany za dwa miesiące, wszystko opłacone: sala, fotograf, orkiestra. Rodzina z całej Polski już zapowiedziała przyjazd, a moi starzy wzięli kredyt, żeby dorzucić się do wesela.
Wczoraj znalazłem wiadomości – zero wątpliwości. Spotykali się regularnie, a ona jeszcze pisała do niego, że „ze mną to już tylko formalność”.
I
źródło: B869CC2E-6328-4BF9-8FD1-8F2E04F8C0CD
Pobierz

hamulce to największa wada tego auta, mimo że i tak są lepsze niż w SR/LR
pojeździsz pół roku i uznasz że jednak przydałby się już plaid z 2s do setki bo 3.3 takie powszechne już jest XD
O tak. Na początku parę razy bym komuś wjechał w tyłek przy wyprzedzaniu xD
@assninja: Czyli pewnie było blisko katalogu, choć bawiłem się raczej w okolicach 60%, czyli przy minimalnie mniejszej mocy.
Rozwiniesz? Wiesz, że nie są typowo torowe i przy tak dużym przyspieszeniu ma się naturalne oczekiwanie to jeszcze mocniejszych hamulców. Tak czy siak czytałem więcej opinii, że
@Arbeiter: Eee tam, w tym tempie to szybciej. Ten 3 latek którym jeżdżę kosztował 280k, a teraz gość planuje go sprzedać za 140k. Podobno jest dramat ze sprzedażą. Rozmawiałem z innym gościem, który miał performance z dodatkami i normalnym przebiegiem i mi mówił, że miał problem ze sprzedażą przy tej samej kwocie. Doradzał zeby
@PiotrFr: W twoim mocarnym twingo? ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
A Tesla to śmieć
Zresztą nawet w Twingo, w aucie z tego segmentu jesteś przyzwyczajony tym bardziej rozpędzać się jeszcze na pasie
@zibizz1: Dokładnie tak jest. Tak samo jest w temacie skrzyń automatycznych vs manualne. Cebulaki pieprzą, że skrzynia automatyczna jest wolna, ale jak dopytasz się co mają na myśli to ofc dla manuala liczą czas po redukcji, a
@cwlmod: mam porównanie konkretnie do mustanga, i ten hamuje tak że można czołem w szybę zaryć. Tesla w porównaniu po prostu nie daje rady przy tej masie i mocy. Jak normalnie jedziesz to wiadomo, wszystko super bo i tak prawie nie używasz ale jak trzeba mocniej awaryjnie zahamować to się można spocić bo trzymasz wcisnięty w ziemię a ona dalej jedzie
źródło: image
PobierzAle to nie jest problem elektryka tylko Tesli, która napina się na cyferki do 100.
Np z i4, niby Model 3 ma 0.5s mniej do 100, ale przy 140 traci już sekundę
@Argonzz: Witamy cebulaka xD
Wolne elektryki. To jakaś