Aktywne Wpisy

OkruszekChlebka +307
Wrzucam jeszcze raz bo ostatnio jakoś tak wyszło że większość ludzi przespała, a szkoda dobrego materiału żeby się zmarnował i nie poszedł w gorące.
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt

affairz +54
powoli do przodu! Od ostatniego update (20.01.2025) stan konta powiększył się o prawie 26,5 tysiąca złotych
początkowo: 100k
aktualny stan: 326,4k (+226,4k w niecałe 4 lata)
wynik na poprzednim podsumowaniu: 300k
#
początkowo: 100k
aktualny stan: 326,4k (+226,4k w niecałe 4 lata)
wynik na poprzednim podsumowaniu: 300k
#
źródło: 17-04-2025
Pobierz

Pomimo mocy, mapowanie pedału gazu w trybie sport jest idealne. Nie ma szarpania jak w sportowych autach, że albo jedziesz spokojnie albo na sporcie z czułym pedałem gazu i szarpiącą jazdą.
Tutaj mam ponad 400 koni dostępne od mrugnięcia i bez konieczności włączania specjalnych trybów silnika/skrzyni biegów itd. Podczas podróży do pracy jedzie się gładko jak rollsem (w kwestii napędu), a w razie czego teleportuje się 100 metrów przed cały ruch na światłach xD
Not so happy z ładowaniem, ale na razie robiłem trasę i celowałem z superchargery, ale to chyba nie ma sensu i muszę całkowicie nastawić się na green way.
@zibizz1 Nie testowałem przyspieszenia w tym 3 letnim aucie, ale chyba jest poniżej 4s bez trybu torowego. Potwierdzam, że jest to średnio przyjemne odczucie. Trzeba sie dobrze zaprzeć, żeby głową nie uderzać w zagłówek i ostrzec pasażerów albo zrobić narastające przyspieszenie. Ten pierwszy moment jest najgorszy, bo trzeba spiąć wszystkie mięśnie. W spalinówka przynajmniej masz czas jak silnik się wkręca na obroty albo skrzynie redukuje
#tesla #samochodyelektryczne #samochody #motoryzacja
źródło: image
PobierzJakbyś nie zauważył to piszemy o elektrycznym shitboxie dla normalnych ludzi, a nie autach za milion zł xD
@PiotrFr: On pewnie zamiata chodniki tam przy Raffles i wydaje mu się, że jak codziennie jakiś supercar przyjedzie to jest tego pełno na ulicach xD
Ofc dalej dzban nie załapał, że te wszystkie auta, które wymienił nie nadają się do stanie w korkach xD
@tellet: przy jeżdżeniu wkoło komina i mieszkaniu w bloku raz w tygodniu na pół godziny w trakcie zakupów podpinam i to wystarczy. A jak się wyjedzie na trasę to nie problem ogarnąć ładowanie :)
@PiotrFr Podejrzewam, że nigdy nie jeżdziłeś sportowym samochodem i sam nie masz porównania, a jeżdżenie "elektrykiem" to żaden flex
Nie ma nic plynniejszego od elektryka, a ty nie znasz podstaw mechaniki i nie wiem czym jest skrzynia biegów xD
Dla wiadomości miałem m.in RS4 B7, W211 E55 i Giulię Q.
@cwlmod dlatego mówiłem, że ciekawe kwiatki się trafiają. Ostatnio na FB była dyskusja, gdzie przygłupy twierdziły że to jakieś "bajki", że elektryk hamuje bez używania hamulców, a że się jeszcze zatrzyma to już w ogóle xD