Aktywne Wpisy

KingaM +2
Ej, a kiedy myjecie tyłek, to jak głęboko wsuwacie (namydlony) palec? Pytanie do facetów, ofc. #pytaniedoeksperta

heheszek +220
Mój dziadek był piekarzem.
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
źródło: temp_file3526262762375595097
Pobierz

źródło: temp_file7812614101796639718
Pobierz- Skłóca naród
- Trzyma w rządzie przestępców i łapówkarzy
- Działa na szkodę energetyki
- Działa na szkodę Polskiej racji stanu i wspiera Niemcy, patrz cpk
I po prostu nie lubię manipulacji oraz oczerniania, które stosujecie.
@Mr--A-Veed: Ale wiesz, że można mieć inne poglądy niż czarno-białe? Rząd PO ma wiele wad które należy krytykować (za to porównywanie tej partii do PiS to już jest nie na miejscu naprawdę), ale to, że taki pajac jak Stanowski - niezależny kandydat tak samo jak Nawrocki xD - opowiada się tylko po jednej stronie nieudolnie udając bycie po środku zasługuje na oddzielną porcję krytyki.
@jan-banas: przecież te wszystkie punkty można przypisać pisowi. Poza tym, prosiłeś o "dowody". Co to za dowód
Przecież krytykuję wyżej absurdalne podejście, że kto nie wykazuje wierno-poddańczej postawy wobec KO, to z automatu jest "pisowcem"...
Ps: czasy komuny minęły już trochę lat temu nie musisz z przyzwyczajenia używać przedrostków my i wy.
Ps2 z Trzaskowski mi cholera kompletnie nie po drodze,
@Mr--A-Veed: a jak tam twoje urojenia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: veed1
Pobierz