Wpis z mikrobloga

@SmutnoMi: Proszę:
- Skłóca naród
- Trzyma w rządzie przestępców i łapówkarzy
- Działa na szkodę energetyki
- Działa na szkodę Polskiej racji stanu i wspiera Niemcy, patrz cpk
  • Odpowiedz
@fornson23: PO wpuszcza do kraju nielegalnych imigrantów, tworzy korupcyjny proceder w rządzie i tworzy TVPPIS 2.0. Każdy, kto ma na sercu dobro kraju walczy z tą patologią, czy to na prawicy czy lewicy.
  • Odpowiedz
@Mr--A-Veed No i znowu. Zarzucasz innym coś co sam robisz. Ja mogę napisać litanię o tym co zrobił źle Tusk i mogę się nawet zamknąć w latach 2024-25 by moja litania była taka by nikt tego nie przeczytał i poszłoby tl;dr.
  • Odpowiedz
Mocny kompleks oblężonej twierdzy

@Mr--A-Veed: Ale wiesz, że można mieć inne poglądy niż czarno-białe? Rząd PO ma wiele wad które należy krytykować (za to porównywanie tej partii do PiS to już jest nie na miejscu naprawdę), ale to, że taki pajac jak Stanowski - niezależny kandydat tak samo jak Nawrocki xD - opowiada się tylko po jednej stronie nieudolnie udając bycie po środku zasługuje na oddzielną porcję krytyki.
  • Odpowiedz
- Skłóca naród

- Trzyma w rządzie przestępców i łapówkarzy

- Działa na szkodę energetyki

- Działa na szkodę Polskiej racji stanu i wspiera Niemcy, patrz cpk

@jan-banas: przecież te wszystkie punkty można przypisać pisowi. Poza tym, prosiłeś o "dowody". Co to za dowód
  • Odpowiedz
@jan-banas akurat z nielegalnymi imigrantami to bym polemizował, bo jednak ten rząd ulepszył tą sprawę w porównaniu do poprzedniego rządu. Fakt, to nie jest nadal idealna legislatywa. Korupcja i przede wszystkim stołkowanie w SSP - całkowita zgoda. TVPis 2.0? Ja ogólnie jestem za prywatyzacją TVP i Polskiego Radia. Każdej ekipie rządzącej publiczne media są wielką pokusą. Od początku jej istnienia. TVP PO mimo wszystko nie jest tak zdegenerowane jak TVPIS. Albo
  • Odpowiedz
@fornson23: Przykro mi, że twoje środowisko jest pełne internetowych botów opłacanych także przez spółki państwa. Dla mnie nie ma drogi na skróty i wybierania mniejszego zła.
  • Odpowiedz
@jan-banas ale czemu mówisz o mitycznym "moim środowisku"? Rozumiem, że skoro jest "moje", to znaczy, że jest i "twoje". A ja nie chcę szufladkować ludzi. Jesteśmy Polakami, możemy się różnić poglądowo, ale proszę, nie dziel ludzi na "moich" i "twoich". Ile jest ludzi w Polsce tyle jest różnych poglądów. Zrozum to.
  • Odpowiedz
@Bejro: No ja to chyba akurat wiem.

Przecież krytykuję wyżej absurdalne podejście, że kto nie wykazuje wierno-poddańczej postawy wobec KO, to z automatu jest "pisowcem"...
  • Odpowiedz
@jan-banas czy ty na tym zdjęciu widzisz traszka? Bo ja widzę pisowski podnóżek który wykadrował zdjęcie tak aby było widać nazwisko następnego pisowskiego podnóżka. Nie wiem gdzie ty tam widzisz Trzaskowskiego czy jak tam mówisz bonżura, bo przecież obciachem jest władanie więcej niż jednym językiem
Ps: czasy komuny minęły już trochę lat temu nie musisz z przyzwyczajenia używać przedrostków my i wy.
Ps2 z Trzaskowski mi cholera kompletnie nie po drodze,
  • Odpowiedz
@SmutnoMi: Nawet jeśli Stanowski jest projektem PiSu (w co akurat wątpię i raczej jest on typowym Januszem któremu bliżej do obrzydliwych Konfiarzy) to mam przekonanie graniczące z pewnością że gdyby to był projekt Platformy Obywatelskiej to byście nawet ryja nie otworzyli w tej sprawie.
  • Odpowiedz