Wpis z mikrobloga

@jan-banas Ale to ty tutaj przywołujesz Trzaskowskiego. Smutne to trochę, jak bardzo PIS zniszczył psychikę tego narodu co widać tylko po twoim wpisie. Są 2 obozy polityczne i jak nie należysz do tego pierwszego to jesteś od razu przypisywany do tych drugich.
Mam dla was ważną informację! ŚWIAT NIE JEST TAKI CZARNOBIAŁY JAK WAM SIĘ WYDAJE.
Polecam również wizytę u psychiatry
  • Odpowiedz
warto szukać sposobu jakiejś zobiektywizowanej oceny:

@ish_waw: Zobiektywizowana ocena, a podajesz wyniki ankiety ze źle skonstruowanym tendencyjnym pytaniem dotyczącym oceny decyzji na temat nie wzięcia udziału w debacie. To nie była ich decyzja, więc nie można stwierdzić, czy była dobra, czy zła.
  • Odpowiedz
@an-drzej: No i czemu manipulujesz?

Napisałem, że jeżeli to jest prawda, to się włos na głowie jeży.

Ciekawe, że już nie wstaniesz tego, że negatywnie się do Sumlińskiego odniosłem gdy się okazało, że "pożyczał" fragmenty z
  • Odpowiedz
@Mr--A-Veed: pozwól, że zacytuję w pełni twój cytat, którego się wstydzisz: "jeżeli przedstawione wydarzenia są prawdziwe (a nie spodziewam się, żeby nie były) "

oczywiście jak na prawaka przystało złapany za rękę krzyczysz, że to nie twoja ręka.
  • Odpowiedz
Nawet jeśli Stanowski jest projektem PiSu (w co akurat wątpię i raczej jest on typowym Januszem któremu bliżej do obrzydliwych Konfiarzy) to mam przekonanie graniczące z pewnością że gdyby to był projekt Platformy Obywatelskiej to byście nawet ryja nie otworzyli w tej sprawie.

@Njal: nie wiem kogo definiujesz jako "wy", ale mnie osobiście po prostu wkurza obecna hipokryzja i manipulacja w internecie czy mediach, niezależnie od tego o jakiej partii
  • Odpowiedz
@an-drzej: Nie mogę krzyczeć, że to nie moja ręka, bo wszystko jest dostępne na moim profilu.

Więc nie wmawiają mi czegoś, czego nie robię.

Przecież doskonale wiemy, że były wtedy podstawy, żeby zakładać wiarygodność tej
  • Odpowiedz
@jan-banas: niesamowite, że ludzie od lat zarzucają Stanowskiemu bycie ukrytym pisowcem a wszystko po to żeby zatuszować kompromitacje Trzaskowskiego, która miała miejsce parę dni temu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Zabawne, że tak desperacko szukacie sposobu na zatuszowanie kompromitacji Rafała Trzaskowskiego w Końskich xd

Jego dopłaty dla deweloperów i pakt migracyjny go pogrążyły, was też xd

@jan-banas: zabawni to są konfiarze którzy mówią że Trzaskowski się skompromitował mimo że się nie skompromitował, a wiadomka że Słabek memcen którego nie było wygrał mimo że przegrał w sądzie z Hołownią xD
  • Odpowiedz
Zabawne, że tak desperacko szukacie sposobu na zatuszowanie kompromitacji Rafała Trzaskowskiego w Końskich xd

Jego dopłaty dla deweloperów i pakt migracyjny go pogrążyły, was też xd

@jan-banas: a Ty co Stanowski że uprawiasz symetryzm?

To wyborców Trzaskowskigo odróżnia od Metzenowych i Nawrockich to, że jadą po swoim wyborze na prezydenta. KO i Tusk ma elektorat bo krytykujący. A Ty jak Mazurek i Stanowski kręcisz narrację, że są jak wyborcy Konfy
  • Odpowiedz
@jan-banas Trzaskowski się skompromitował.

A skoro bronisz Stanoeskiego to go słuchasz i wiesz jak "ważny" jest w Polsce prezydent.
Więc wiesz, że to kolejne głosowania na PO, PiS, Konfederację, Trzecią Drogę i całą resztą.

Więc z powodu Trzaskowskiego nie zagłosuje na PiS czy Konfederację
  • Odpowiedz
@majkkali: Całe zamiesznie z dwiema debatami, zaproszenie innych godzinę przed i niejasne zaangażowanie TVP to nie kompromitacja wg Ciebie? Trzaskowski przegrał tą debatę zanim się zaczęła. Incydent flagowy to tylko dodatkowy psikus, również na jego niekorzyść.
  • Odpowiedz
@jan-banas: Każdy kto ma urojenia i wypiera rzeczywistość że prawica to zwykle półgłówki populistyczne nie mogące się pogodzić z tym że ciągle się mylą, i mają poglądy zbieżne z autokratycznymi państwami typu Rosja czy Białoruś. Desperacka próba wpierania wszystkim symetryzmu to jedyny populistyczny argument jaki wam troglodytom został, żeby zostać na powierzchni.
  • Odpowiedz