Aktywne Wpisy

ly000 +48
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +125
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: temp_file7812614101796639718
PobierzMam dla was ważną informację! ŚWIAT NIE JEST TAKI CZARNOBIAŁY JAK WAM SIĘ WYDAJE.
Polecam również wizytę u psychiatry
@fornson23: rozmawiasz z typem, który chciał wieszać przeciwników politycznych na podstawie bajek Sumlińskiego, nie oczekuj rozumnej argumentacji.
@ish_waw: Zobiektywizowana ocena, a podajesz wyniki ankiety ze źle skonstruowanym tendencyjnym pytaniem dotyczącym oceny decyzji na temat nie wzięcia udziału w debacie. To nie była ich decyzja, więc nie można stwierdzić, czy była dobra, czy zła.
Napisałem, że jeżeli to jest prawda, to się włos na głowie jeży.
Ciekawe, że już nie wstaniesz tego, że negatywnie się do Sumlińskiego odniosłem gdy się okazało, że "pożyczał" fragmenty z
oczywiście jak na prawaka przystało złapany za rękę krzyczysz, że to nie twoja ręka.
@Njal: nie wiem kogo definiujesz jako "wy", ale mnie osobiście po prostu wkurza obecna hipokryzja i manipulacja w internecie czy mediach, niezależnie od tego o jakiej partii
Więc nie wmawiają mi czegoś, czego nie robię.
Przecież doskonale wiemy, że były wtedy podstawy, żeby zakładać wiarygodność tej
@jan-banas: zabawni to są konfiarze którzy mówią że Trzaskowski się skompromitował mimo że się nie skompromitował, a wiadomka że Słabek memcen którego nie było wygrał mimo że przegrał w sądzie z Hołownią xD
źródło: IMG_1054
Pobierz@jan-banas: a Ty co Stanowski że uprawiasz symetryzm?
To wyborców Trzaskowskigo odróżnia od Metzenowych i Nawrockich to, że jadą po swoim wyborze na prezydenta. KO i Tusk ma elektorat bo krytykujący. A Ty jak Mazurek i Stanowski kręcisz narrację, że są jak wyborcy Konfy
A skoro bronisz Stanoeskiego to go słuchasz i wiesz jak "ważny" jest w Polsce prezydent.
Więc wiesz, że to kolejne głosowania na PO, PiS, Konfederację, Trzecią Drogę i całą resztą.
Więc z powodu Trzaskowskiego nie zagłosuje na PiS czy Konfederację