Wpis z mikrobloga

• 5
@JustynM: zastanawiam się jeszcze, czy oświetlenia w nim nie zrobić. To jest piwnica ponad dwa metry pod ziemią i już mi dwa razy zalało przy jebitnym oberwaniu chmury. Ale chyba przeciągnę tam asekuracyjnie przewód i zrobię go z opcją rozłączania osobną eską albo wtyczką z gniazdka na ścianie
  • Odpowiedz
@JustynM: Bo ile to roboty xD
Do dziś mnie w plecach n--------a na wspomnienie jak ze starym kopaliśmy miejsce pod kanał ręcznie. Tę rozpacz jak wschodnia ścianka się zapadła i cyk, kolejna tona piachu do wykopania xD
  • Odpowiedz
@Smarek37: niech tylko się znajomi dowiedzą. Nie raz słyszałem że mieć kanał to przekleństwo, bo się ziomki trzecia woda po kisielu wpraszają o każdej porze.
  • Odpowiedz
@JustynM ale że w czym przydatny? Jak ktoś nie ma szacunku do swojego czasu i jeździ gruzem to może faktycznie przydatny, ale dzisiaj masz od cholery osłon w samochodzie i śruby pochowane tak, że dopiero na podnośniku jesteś w stanie do wszystkiego dojść wygodnie.
  • Odpowiedz
ale dzisiaj masz od cholery osłon w samochodzie i śruby pochowane tak

@razvizion: typowe "od cholery osłon" w typowym samochodzie z obecnej epoki. Potężne 5 śrub i 7 spinek. Nie ma co, to trzeba jechać do ASO zapłacić 100 zł za samo zdjęcie xD. Jak ktoś ma chęci i zajawkę to co cię boli? Przy obecnych stawkach mechaników bardziej upierdliwe, ale niekoniecznie skomplikowane naprawy to 80% koszt robocizny, a 20%
I.....a - >ale dzisiaj masz od cholery osłon w samochodzie i śruby pochowane tak

@ra...

źródło: 63561208_0_36bd98fa155bb3845fce39962e716d19

Pobierz
  • Odpowiedz
@Smarek37 a tak bo samochód to tylko z przodu ma jedną osłonę. Nie wiem czym wy jeździcie ale raz przez ostatnie 5 lat musiałem zajrzeć pod auto. Przez kilka ostatnich aut to w sumie ze trzy razy na 18 lat jak mam prawko xD
  • Odpowiedz